Programma Management

Het opzetten van affiliate marketing als online marketing kanaal is zo gedaan. Tenminste, in verhouding met het managen van het affiliate programma wel. Het programma management, voor zowel publisher als adverteerder, kost samen met het affiliate beheer het meeste tijd en werk. Wil jij affiliate marketing goed inzetten voor jouw organisatie, maar heb je geen tijd om het programma te managen? Affiliateblogger helpt je hier graag bij!
 

Wat is het verschil tussen programma management en affiliate beheer?

Bij programma management denken we op een hoger niveau met je mee. We nemen het programma niet in beheer, maar denken met je mee over onder andere strategische mogelijkheden en opties, slimme promoties, conversieverhoging en optimalisaties. Bij programma management voor publishers wordt er ook mee gedacht over het slim inzetten van content, productfeeds en andere promotiematerialen.
 

Vrijblijvende offerte of meer informatie?

Neem contact op via info@affiliateblogger.nl om meer informatie op te vragen over het programma management, vragen te stellen of een vrijblijvende offerte aan te vragen.
 

Met geen tot weinig budget starten?

Heb je geen budget om programma management te laten doen? Er zijn andere mogelijkheden om aan kennis te komen die jou verder kunnen helpen. Zo kun je het boek ‘Meer klanten met affiliate marketing in 60 minuten’ bestellen, geschreven door Jennifer Kok. Daarnaast bieden we twee keer per jaar een Affiliateblogger Masterclass aan. Tijdens deze gratis masterclass gaan we dieper in op trends en ontwikkelingen binnen affiliate marketing. Wil je hier meer informatie over? Mail naar masterclass@affiliateblogger.nl. Vergeet niet Affiliateblogger.nl te volgen voor nieuwe blogposts, interviews en kennisdeling. Extra tips & tricks? Volg Affiliateblogger.nl op social media.