Borrel jij mee tijdens de eerste jaarlijkse Affiliateblogger Borrel?

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.0.47″][et_pb_row _builder_version=”3.0.48″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.0.47″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_text _builder_version=”3.0.74″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”]

Begin augustus is de Affiliateblogger Community gelanceerd, in combinatie met de online trainingsomgeving. Inmiddels zitten we op 50 leden en is het tijd om een van de voordelen van de Community in actie te zetten. De allereerste jaarlijkse Affiliateblogger Borrel, gesponsord door Odyssey, staat gepland en jij kunt hierbij zijn!

Vrijdag 28 september 2018

De borrel staat gepland voor vrijdag 28 september om 17.00 uur, op een nog nader bekend te maken locatie. Samen met sponsor Odyssey zorgen wij ervoor dat je als Community lid 3 drankjes en een hapje van ons krijgt. Heb je ook zin om gezellig te borrelen met andere affiliate professionals? Wij wel en hopen natuurlijk dat je erbij bent!

Wist je dat een borrel is de perfecte manier om nieuwe relaties op te bouwen? Genietend van een drankje kun je natuurlijk ook met bestaande relaties bijpraten.

Hoe werkt het?

Ben je al lid van de Community? Dan krijg je een persoonlijk berichtje in week 35 met de link naar de ticketpagina en een code. Via deze link kun je gratis jouw plekje voor de borrel bemachtigen. Per account kun je alleen voor de eigenaar van het account, dus jezelf, reserveren en alleen als je deel uitmaakt van de Community. Het delen van de code met partners heeft geen zin. Hier wordt op gecontroleerd.

Gratis lid worden van de community zodat je gezellig mee kunt borrelen 28 september? Maak hier een account aan. 

Wil je wel naar de borrel, maar liever geen lid worden van de Community? Dan kost een borrelplekje €15 excl. BTW.

Vol = vol

Er is beperkt plek voor deze borrel, en hierbij geldt vol = vol. Meld jezelf zo snel mogelijk aan om zeker te zijn dat je bij de eerste jaarlijkse Affiliateblogger Borrel aanwezig bent.

Meer informatie volgt snel…

Afbeelding copyright: © rawpixel via 123RF.com

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Plaats een reactie