Op zoek naar affiliate data… help jij mee?

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.0.47″ custom_padding=”0|0px|38.51102828979492px|0px|false|false”][et_pb_row _builder_version=”3.0.48″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.0.47″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_text _builder_version=”3.0.74″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”]

Enquête Affiliateblogger

Is het je wel eens opgevallen hoe weinig er verschijnt over affiliate marketing in Nederland? Op blogs zie je vaak alleen blogposts voorbij komen over hoe je snel en simpel start met affiliate marketing en hoe je zo snel mogelijk en zoveel mogelijk geld ermee verdiend. Ik vind dat jammer, en daarom ben ik deze blog gestart.

Het valt me ook op dat er vrij weinig data tegenwoordig verzameld wordt over affiliate marketing. Als ik op zoek ben naar data dan is het meest recente wat ik kan vinden de advertentiekosten voor affiliate marketing over 2015. De rest is ouder. 2014, 2013 en soms zelfs 2012. Terwijl de markt allang niet meer lijkt op de markt van toen.

Daarom wil ik vanuit Affiliateblogger data gaan verzamelen via een enquête. Laten we de handen ineen slaan, en samen data vergaren! Laten we de markt weer verrijken met cijfers, waar we met z’n allen op voort kunnen borduren. Of alleszins weer gevoel krijgen bij de markt. Bij genoeg relevante en kwalitatieve reacties deel ik de data uiteraard met je. Sla jij de handen met mij ineen en gaan we voor transparantie?

De enquête kost 5 minuten van je tijd en is in te vullen tot en met 15 november 2016. Ik zou het heel tof vinden als je de enquête of deze blog zou delen in jouw netwerk. Voor de link om de enquête te delen, klik je hier.

[/et_pb_text][et_pb_text _builder_version=”3.15″]

Afbeelding copyright: © Sondem via Fotolia

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

3 gedachten over “Op zoek naar affiliate data… help jij mee?”

  • Hi Yvette,

   Bedankt voor je reactie! Ik hoopte met deze reactie meer inzicht in de markt te krijgen, maar helaas was de response te laag om hier iets mee te kunnen doen als resultaten of conclusies. Dit is dan ook de reden waarom er in de markt geen enquetes meer uitgestuurd worden over affiliate marketing. Het response gehalte is te laag. In dit geval haalde ik de 15 nog niet eens, wat nog minder is dan 0,1% van de Affiliateblogger bezoekers!

   In de enquete heb ik ook gevraagd om vragen die je aan Affiliateblogger zou stellen als je de kans had. Deze vragen probeer ik waar kan te implementeren in mijn blogposts zodat er toch nog enige resultaat uit naar voren komt 🙂

   Groet,
   Jennifer
   Affiliateblogger

   Beantwoorden
   • Hoi Jennifer,

    Jammer! Ik ben mijn afstudeerscriptie aan het schrijven over affiliate marketing en merk net zoals jij dat de data die online te vinden is, erg verouderd is.
    Jammer dat er zo weinig respons is!

    Groet Yvette

    Beantwoorden

Plaats een reactie