Even voorstellen: Gastblogger Kelvin Brans

Kelvin Brans, dat is mijn naam! Iemand met enorme doorzettingsvermogen, passie, ❤ op het juiste plek, leergierig en een dosis creativiteit.

In 2009 tot en met 2013 ben ik mijn creativiteit verder gaan ontwikkelen als Mediavormgever op MBO 4. In deze jaren ontwikkelde ik mij sterk op het gebied van online- en offline communicatie, wat heeft geresulteerd dat ik in deze jaren mijn eigen bedrijf ben begonnen: een reclamebureau. Van het bouwen van complete websites tot het ontwerpen en realiseren van huisstijlen is de orde van de dag.

Nadat ik mijn Mediavormgever diploma op zak had, ben ik verder gaan studeren op het HBO. De opleiding Communicatiesystemen was een verlengde van Mediavormgever en daar heb ik mij verder gespecialiseerd in Brand & Designmanagement.

Mijn kracht? Dat is om de juiste boodschap en de gekoppelde merkassociaties te ontwikkelen en over te brengen naar de juiste doelgroep met onder andere visuele communicatie op online- en offline gebied. Met als lange termijn doel om merkmeerwaarde en merkbekendheid te creëren. Ik ben inmiddels een merkenbouwer geworden met kennis op vele relevante gebieden!

Mijn affiliate avontuur

Mijn affiliate avontuur is jaren geleden begonnen, diep in de economische crisis. Niet omdat ik zelf in de financiële crisis zat, maar ik wilde juist anderen helpen om hen weer perspectief te bieden. Ik bedacht op welke manieren ik hen kon helpen en uiteindelijk is dit uitgekomen bij Pawnshops.nl. Op dat moment waren er geen websites over pandjeshuizen en zo richtte ik het eerste portaal op die overzicht gaf van alle pandjeshuizen in Nederland.

Enkele maanden later was het ook RTL 5 die meer aandacht begon te geven aan pandjeshuizen in Nederland. Misschien ken je het programma nog wel: “Even Krap Bij Kas”. Wanneer het pauze (maar ook daarna) was tijdens dit programma stroomden duizenden bezoekers binnen om te kijken bij een pandjeshuis in hun omgeving. Even later melden zich de NOS en de AD om het één en ander te vragen. Timing was hier een erg belangrijk! Tot op de dag van vandaag is de website nog altijd populair.

Diverse affiliate netwerken kregen lucht van Pawnshops.nl en benaderde mij om met hen een samenwerking aan te gaan. Sinds die tijd ben ik mij meer in affiliate marketing gaan verdiepen, wat resulteerde in meerdere affiliate websites in diverse categorieën als reizen, e-commerce, blogs en nog veel meer.

Naast het zijn van een ondernemer en publisher, heb ik inmiddels ook ervaring opgedaan als affiliate marketeer/account manager. Nieuwsgierig naar mijn andere werkervaringen, referenties en vaardigheden? Dan verwijs ik je graag door naar mijn LinkedIN profiel. Ik zou het leuk vinden om met je te ‘connecten’!

2 gedachten over “Even voorstellen: Gastblogger Kelvin Brans”

  • Hoi Armijn,

   Dankje voor je reactie! Fijn dat je het met mij eens bent, in combinatie met passie heb je een goede basis voor een sterke (affiliate) website. Ik moet zeggen dat in dit verhaal de timing ook erg belangrijk is geweest. Dat kwam door het onderwerp (financiële crisis), uniek en de bijdrage van TV.

   Zojuist jouw artikel gelezen over een pawnshop in Arnhem. Erg leuk om te lezen hoe jouw ervaring is geweest met een pandjeshuis!

   Beantwoorden

Plaats een reactie