Even voorstellen: Gastblogger Simon Kriek

Simon Kriek

Mijn naam is Simon Kriek en in 2011 ben ik het internetbureau Nicetoclick begonnen dat inmiddels is uitgegroeid tot een volwassen bedrijf in de Zaanstreek met klanten door heel Nederland. Nicetoclick heeft in de afgelopen jaren aan mooie projecten gewerkt met ontzettend leuke klanten in samenwerking met een enthousiast team van designers, developers en stagiairs. Wij bouwen WordPress affiliate- en vergelijkingssites!

Het internet bureau Nicetoclick

Op het moment dat ik het internetbureau Nicetoclick startte kwam ik vrij snel in aanraking met affiliate marketing. In die periode zette ik de stap van JPGDance, een reclamebureau, naar een eigen internetbureau. Dat was een grote stap omdat ik eerst veel met gedrukte media werkte.

Met mijn eigen internetbureau dook ik toen in de wereld van internet en techniek. En al snel affiliate marketing mijn aandacht. Ik ben van origine een designer en juist door de nieuwe klanten die met vrij specifieke aanvragen bij mij terecht kwamen raakte ik geïnteresseerd voor de affiliate business en het succes ervan. Op dat moment is mijn passie ontstaan voor het ontwikkelen van affiliate- en vergelijkingssites.

Affiliate websites van Nicetoclick.com

Enkele voorbeelden van affiliate sites en vergelijkingssites die Nicetoclick heeft ontwikkeld zijn winterjassen.com en WielerVoordeel.nl. Twee verschillende websites, maar uiteindelijk met hetzelfde doel: adverteerders op een succesvolle manier promoten binnen een bepaalde niche. Ons doel is dan ook om websites te lanceren binnen bepaalde niches die voldoen aan de Nederlandse markt.

Ik ga je vertellen over…

Ik ga de komende periode mijn expertise met je delen over hoe je start met het ontwikkelen van affiliate websites. Onderwerpen zoals waar je op moet letten bij het starten van een affiliate site, hoe je het beste een niche kunt bepalen, maar ook welke technieken en tools je het beste kunt gebruiken voor je affiliate website komen aan bod. Het wordt een mengeling van ervaring en tips, waar vallen wordt aangevuld met opstaan, voor zowel beginnende als ervaren affiliate marketeers.

Plaats een reactie