Focuspunten in 2018: hier ga jij mee scoren!

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.0.47″][et_pb_row _builder_version=”3.0.48″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.0.47″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_text _builder_version=”3.0.74″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”]

[Dit artikel is geschreven in samenwerking met Daisycon]

Aan het begin van het nieuwe jaar is het goed om alvast vooruit te kijken en samenwerkingen op langere termijn te laten inspireren op belangrijke momenten in het jaar. Natuurlijk kennen we allemaal de top momenten als Valentijnsdag, Moederdag, Vaderdag, Black Friday / Cyber Monday en Kerst. Maar er zijn nog meer momenten in het jaar waar jij op in kunt spelen en de handige actiemarketingkalender van Daisycon geeft je in een overview gevoel bij het komende jaar.

Januari – februari – maart

De januari maand staat bekend om de goede voornemens, en binnen deze goede voornemens vallen natuurlijk meer reizen en gelukkig(er) worden in de liefde. In januari zie je dan ook extra focus op de reisbranche, vanwege de mooie vroegboekkortingen om de goede voornemens te stimuleren, en op dating.

In februari ligt de focus binnen travel op de wintersport. Het ideale moment om dit alvast te boeken voor het komende wintersport seizoen of last minute te boeken om snel nog even naar de sneeuw te kunnen. Ook spelen we in op alles voor in huis: met bijvoorbeeld extra focus op de slaapkamer.

In maart krijgen we de lentekriebels en willen we onze garderobe van een make over voorzien. Ook focussen we ons dan op beauty items.

April – mei – juni

In dit kwartaal focussen we ons opnieuw op overkoepelende thema’s die we al eerder hebben gepromoot in het eerste kwartaal van 2018. Maar dan met nieuwe sub thema’s! Denk bijvoorbeeld aan het buitenleven in april, het moment dat je naar buiten kan zonder winterjas en lekker in de tuin aan de slag kunt. En lente is liefde, of te wel dating, in mei. In juni boeken we het liefst last minutes naar de zon en daar ligt hier dan de focus op.

Juli – augustus – september

In de zomermaand juli heeft Daisycon haar eigen zomer rally (met extra incentives!), gevolgd door de augustus klusmaand. Dan ravotten we nog steeds graag buiten in de tuin, maar willen we ook binnen in huis het aangenamer maken. September staat bekend als de maand voor de telecom en tegelijkertijd heeft Daisycon de Shoe Madness.

Oktober – november – december

Jaarlijks hebben we in oktober de oktober woonmaand. Het is dan tijd om het huis winterklaar te maken en nog gezelliger te maken dan het al was. Tegelijkertijd kun je vanuit travel focussen op de najaarsacties. In november nemen we een aanloop naar het zorgseizoen en zijn we druk bezig met vergelijken. Niet alleen binnen de zorg, maar ook op het gebied van energie. Natuurlijk hebben we in november ook de volledige focus op Black Friday & Cyber Monday. In december zijn de feestdagen aan de beurt. En weten we dat het jaar weer bijna op zijn einde is en we plannen kunnen gaan maken voor het komende jaar.

Door je te focussen binnen de juiste maanden op de juiste productcategorieën, kun je jouw aantal sales zien verbeteren. Veel succes met promoten in 2018!

Hieronder vind je de volledige actiemarketingkalender van Daisycon.

daisycon actiemarketingkalender 2018[/et_pb_text][et_pb_text _builder_version=”3.15″]

Header afbeelding copyright: © Michail Petrov via Fotolia

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Plaats een reactie