Geld verdienen met het GearBest partnerprogramma

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.0.47″][et_pb_row _builder_version=”3.0.48″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.0.47″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_text _builder_version=”3.0.74″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”]

[In samenwerking met GearBest]

Gadgets worden de laatste jaren steeds populairder. De technologie ontwikkelt zich steeds beter, wat zorgt voor nog betere gadgets. Een van de populairste webshops voor consumenten elektronica, waar met name deze gadgets verkocht worden, is GearBest. Van mobiele telefoons, tot elektronisch speelgoed, en van sport accessoires tot accessoires voor in huis.

Waarom samenwerken met GearBest?

GearBest vermeldt op hun website vijf redenen waarom je met GearBest zou moeten samenwerken.

 1. Verzending naar meer dan 200 landen en regio’s, wereldwijd.
 2. Maandelijks 110 miljoen bezoekers op GearBest, en dit aantal loopt nog maandelijks op.
 3. Meer dan 4 miljoen geregistreerde klanten binnen de webshop van GearBest.
 4. Keuze uit meer dan 110.000 producten.
 5. Twintig internationale distributiecentra verspreidt over de hele wereld om het orderproces, fulfilment en verzending soepel te laten verlopen.

Kies voor het GearBest partnerprogramma

Het doel van GearBest met het partnerprogramma is om wereldwijd extra verkeer naar de webshop te creëren, gevolgd door extra sales. Maar wat zijn dan de voordelen voor jou? Het programma kent nog enkele voordelen, waaronder zijn competitiviteit richting haar concurrenten. De commissies liggen bij GearBest hoger, zoals ik ook in mijn vorige artikel aangaf.

Andere belangrijke punten die goed zijn om te weten:

 1. Aanmelden bij het GearBest programma is gratis en de commissies lopen op tot 14%.
 2. De cookietijd is 30 dagen, wat betekent dat jouw bezoekers 30 dagen de tijd hebben om een product aan te schaffen bij GearBest nadat ze op jouw link hebben geklikt.
 3. De keuringstermijn is 30 dagen. Dus 30 dagen na het plaatsen van de order krijg jij jouw commissie toegekend, zodat de retouren en gecancelde artikelen eruit gefilterd kunnen worden.
 4. Je kan uit zes mogelijkheden kiezen om jouw commissie uitgekeerd te krijgen. Tot de mogelijkheden behoren: PayPal, Webmoney, Bankoverschrijving, GB Gift Card, GB Points en productvouchers. Hier zitten overigens wel minimale bedragen aan gekoppeld. PayPal en Webmoney behoren tot de keuzes vanaf minimaal €100,-, Bankoverschrijving kan pas vanaf €1000,-. Voor de GB Giftcard, GB Points en productvouchers kan gekozen worden vanaf €100,- aan commissies. Vor de laatste drie opties moet je contact op te nemen met GearBest.
 5. Handige staffels om snel te groeien in commissies. Er zijn drie staffels: standaard (tot €3000,- omzet), Premium (vanaf €3000,- tot €10.000 omzet) en VIP (€10.000 omzet). Behaal je een hogere staffel in een maand, dan wordt dit de volgende maand doorgevoerd. Het werkt dus niet op terugwerkende kracht.
 6. GearBest kan tegenwoordig meer informatie delen over de specifieke orders dan voorheen. Waar je eerst in de rapportages alleen de statistieken waaronder de cost per order (CPO) kon terugvinden, geven ze nu ook orderinformatie, wat je analyses nog sterker maakt.
 7. Een handige blog houdt GearBest bij over belangrijke promoties en promotiematerialen. Bijvoorbeeld de belangrijkste acties van de week en incentive acties.

Hoe kun je geld verdienen met het GearBest partnerprogramma?

Inkoppertje, maar altijd handig om even op je netvlies te hebben. De vier stappen die je naar het verdienen van geld leiden binnen het GearBest partnerprogramma.

Stap 1. Registreert je voor het GearBest partnerprogramma, lees alle handleidingen en informatie die ze op de website aanbieden zodat je meteen op de hoogte bent van alle belangrijke punten. En begin met het maken van je eerste tekstlinks.

Stap 2. Wees op de hoogte van alle acties, aanbiedingen, extra incentives en campagnes. Dit kun je terugvinden op hun blog of op de Facebookpagina.

Stap 3. Analyseer je website en alle bijbehorende online marketing kanalen waar je extra verkeer en sales uit kunt genereren. Denk hierbij aan blogposts, YouTube, social media (Facebook, Twitter, Instagram, Snapchat) en een nieuwsbrief. Gebruik de inzichten om je GearBest promoties te starten. Focus je niet op het zo snel mogelijk geld verdienen, maar op het vinden van je niche product die bij jouw website en doelgroep past.

Stap 4. Neem contact op met de affiliate accountmanager van GearBest als je tegen zaken aanloopt. Dezelfde affiliate accountmanager kan je geïnformeerd houden over de beste acties en aanbiedingen.

Start vandaag nog met promoten van GearBest.

 

Afbeelding copyright: © Prisca Visser

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Plaats een reactie