Yes, de Affiliateblogger training is terug!

Twee jaar geleden gaf ik de training ‘Affiliate marketeer in 1 dag’. In oktober en november komt deze training in een nieuw jasje terug. ‘Geld verdienen met affiliate marketing’ is een feit en wordt 9x gegeven in 8 steden, verspreidt over 6 weken. Ik heb er zin in en hoop dat jij er ook bij bent!

Ontstaan training ‘Geld verdienen met affiliate marketing’

Deze ervaring is te tof om niet met jullie hier, op Affiliateblogger.nl, te delen. Het begon allemaal een paar weken geleden. Charlotte is influencer en runt onder andere een super tof bedrijf in Amsterdam waarbij ze vergaderruimtes verhuurt. Als influencer deelt ze regelmatig haar favoriete producten, van boeken tot koptelefoons. Ik hielp haar aan affiliate insights om hier aan te kunnen verdienen, zij noemde mij als expert op Instagram. 1000 nieuwe volgers later en meer activiteit op mijn Instagram kanaal verder, ga ik het land in!

Dankzij deze nieuwe volgers op Instagram kwam de vraag naar fysieke affiliate trainingen weer op. Zij hebben het idee geopperd, een aantal vragen over locaties en momenten via Instagram Stories later en afgelopen vrijdag lanceerde ik de training. Ik geloof in go before you are ready en dat betekent dat ik een idee heb en deze live heb geknald. Van Groningen tot Eindhoven, van doordeweeks tot weekend: ik kom bij jou langs om je meer te leren over affiliate marketing en ik heb er zin in!

De training

Deze basis affiliate marketing training is veel interactiever, uitdagender en concreter dan de training van 2 jaar geleden. Ik ben gegroeid en de deelnemers groeien daarin mee. De training gaat draaien om de ideale affiliate strategie: als deelnemer aan de training ga je hier concreet mee naar huis, evenals een eerste affiliate samenwerking (als je deze nog niet hebt) en mogelijk zelfs je eerste sale aan het einde van de middag. Adverteerder HEMA is partner van de affiliate training en dat betekent dat alle deelnemers de affiliate samenwerking met HEMA aangaan, mee mogen draaien in een toffe test en nog een extraatje waar ik later pas meer over kan vertellen.

Verder staat in de training centraal waar de groep behoefte aan heeft. Dat betekent dat niet iedere training exact 1-op-1 hetzelfde zal zijn. Arbeidsintensief? Zeker. Het waard? Meer dan! Zo kan ik de waarde leveren waar iedereen op zit te wachten en dat is de kracht van deze training.

Waar & wanneer

Dus, die 9 trainingen in 8 steden: daar horen data en tijden bij. Alles op een rij:
• Woensdag 2 oktober in Utrecht
• Zaterdag 12 oktober in Amsterdam
• Woensdag 16 oktober in Rotterdam
• Woensdag 23 oktober in Amsterdam
• Zaterdag 26 oktober in Eindhoven
• Woensdag 30 oktober in Groningen
• Vrijdag 1 november in Arnhem
• Woensdag 6 november in Zwolle
• Woensdag 13 november in Lelystad

Deze steden en momenten zijn samen met mijn volgers op Instagram tot stand gekomen, hoe tof is dat?! Instagram volger of niet, jij kunt er ook nog bij zijn. Voor €98,95 exclusief BTW boek je jouw plekje bij een training naar keuze. Hoewel de ene locatie en datum harder gaat dan de andere, is er op iedere datum nog minimaal 1 plekje beschikbaar. Voor hoelang? Dat is de verrassing. Ik hoop dat ik jou ook op een van deze dagen mag treffen in een stad naar keuze zodat we samen jouw affiliate activiteiten naar een hoger niveau kunnen tillen.

Wat heb je nodig?

Op voorhand krijg je van mij huiswerk waar je over na kunt denken. Ook vraag ik je een formulier in te vullen zodat ik meer weet over wat je graag zou willen leren. As said, dat neem ik mee in de training. Ik ga je ter plekke uitdagen, dus als je een laptop mee kunt nemen graag! Een website? Dat is nog niet nodig. Je kunt ook starten vanuit een social media profiel. Het toe willen werken naar een website waar je dit op kunt toepassen is een pre. Dit is wel de gedachtegang van waaruit we werken.

IK HEB ER SUPER VEEL ZIN IN! (Dat mocht even met caps lock, aangezien ik er echt van zit te stuiteren.) Hopelijk tot ergens in Nederland in oktober of november!

—-
Wil je regelmatig affiliate tips ontvangen, een kijkje krijgen in mijn werkzaamheden en van dit soort nieuwe diensten op de hoogte zijn? Volg mij op Instagram en leer nog meer over affiliate marketing!

Plaats een reactie