Auto- & motor publishers opgelet!

Ikwilvanmijnautoaf.nl affiliate marketing & Ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl affiliate marketing

Ikwilvanmijnautoaf.nl en Ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl , onderdeel van Dealerdirect Global BV, is op zoek naar nieuwe publishers voor hun affiliate campagnes. Heb jij een toffe website met betrekking tot auto’s en/of motorfietsen, of zie jij een andere gave manier van samenwerken voor je met één van deze labels? Lees dan snel verder over deze affiliate campagnes.

Affiliateprogramma’s Ikwilvanmijnautoaf.nl & Ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl
Omdat beide labels onder dezelfde organisatie vallen hebben ze veel overeenkomsten in het campagnebeleid, wat extra gemakkelijk is voor jou als publisher. Zo raak je niet in de war van verschillende regels en kun je voor beide promoties dezelfde strategie hanteren.

Wat natuurlijk het interessantste is als publisher: wat levert het mij op om één van deze of beide labels te promoten? Commissie wordt uitgekeerd op leadbasis. Een lead is in dit geval een bezoeker die zich aanmeld op Ikwilvanmijnautoaf.nl of Ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl om zijn of haar voertuig te verkopen. Deze lead commissie kan oplopen tot wel €5,-. Daarnaast zijn er nog enorm veel andere voordelen voor jou als publisher.

  • Door één van deze of beide labels te promoten, krijg je sowieso persoonlijk contact met het affiliate team. Door direct contact met hen te hebben kun je sneller schakelen en krijg je snel antwoord op je vragen.
  • Er is keuze uit verschillende promotiematerialen, maar mis je hier iets tussen? Dan zullen zij op maat gemaakte promotiematerialen voor je aanleveren. Zo kun je altijd promoten zoals jij dat wil.
  • Er is 30 dagen cookietijd: dus mocht je iemand vandaag op de website laten komen van één van deze labels via jouw website, en over 2 weken meldt hij zich aan; dan krijg jij nog steeds commissie!
  • En de sales worden snel gekeurd en snel uitbetaald.

Naast deze goede voorwaarden, is de conversie ook nog eens goed. Beide labels zijn bekend en hebben veel expertise op het gebied van het verkopen van auto’s en motorfietsen. Hieronder heb ik de punten die invloed hebben op een goede conversie voor je opgesomd.

  • Voor bezoekers die zich aanmelden op de website(s) is het verkopen van hun auto of motorfiets gratis. Er is dus een lage drempel om zich aan te melden.
  • Er zijn meer dan 11.000 gecontroleerde dealers en er zijn al meer dan 200.000 voertuigen verkocht.
  • De experts hebben meer dan 10 jaar ervaring in het verkopen van voertuigen.
  • Regelmatig zijn de labels prominent aanwezig in het medialandschap met bijvoorbeeld landelijke televisie- en radiocommercials. Ook staan ze regelmatig op autogerelateerde evenementen en beurzen.
  • En beide sites krijgen op basis van reviews gemiddeld een 9!

 

Ga jij de uitdaging aan?

Zie jij deze uitdaging wel zitten en wil jij één van deze of misschien zelfs beide labels helpen aan nieuwe aanmeldingen (met natuurlijk commissie voor jou)? Dit kan door op onderstaande logo’s te klikken van het betreffende merk. Dit leidt je tot de affiliate campagnepagina’s van Daisycon (Ikwilvanmijnautoaf.nl) of TradeTracker (Ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl).

Als je nu start met promoten voor Ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl via TradeTracker, dan krijg je in de maanden september, oktober en november 2016 standaard een hogere leadvergoeding.

ikwilvanmijnautoaf-nl-logo


logo_ikwilvanmijnmotorfietsaf

Plaats een reactie