Gratis naar de Affiliateblogger Masterclass?

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.0.47″][et_pb_row _builder_version=”3.0.48″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.0.47″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_text _builder_version=”3.0.74″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”]

[update: nog enkele plekken beschikbaar voor 2 juni!]

Affiliateblogger staat voor ‘affiliate marketing voor iedereen’. Dit concept voeren we niet alleen online, maar ook offline middels masterclasses. De Affiliateblogger Masterclass kende een betaald concept, maar om het toegankelijk te maken voor iedereen (en terug te gaan naar onze basis) is het evenement gratis geworden. Dat betekent dat je geen toegangsprijs hoeft te betalen!

 

Een andere locatie

Dit heeft enkele gevolgen voor het budget gehad. Zo geven we de Masterclass niet meer in Hotel Van der Valk in Breukelen, maar wordt deze gehouden in Borchland Amsterdam. Dit is op loopafstand van het metro- en treinstation Bijlmer ArenA en er zijn parkeerplekken beschikbaar.

Naast het veranderen van locatie, hebben we ervoor moeten kiezen om geen arrangement af te nemen met koffie, thee en drankjes. Je kan natuurlijk wel een drankje bestellen, maar die is voor eigen rekening. Daarnaast is het parkeren niet gratis, maar een parkeermunt kost €3,-. Borrelen achteraf is mogelijk aan de bar, en we hopen natuurlijk dat je nog even met ons proost op een succesvolle middag.

 

Het programma

De volgende sessies gaan zeker weten plaats vinden tijdens de Affiliateblogger Masterclass: SEO & Content:
– Hoe maak je jouw content nog beter vindbaar? – Sooradj Chhattargun van wehkamp
– Hoe zet jij jezelf als blogger of content publisher in de markt? – Charlotte Vermeer van Tradedoubler en Jennifer Kok van Affiliateblogger
– Hoe ga jij als content publisher om met content kansen? – Denise Rijff en Pim van der Maarel van Awin (voorheen zanox)
– Kan een SEO-strategie slagen zonder content? – Pablo Druijts van BlackFridayNederland.nl en CyberMondayNederland.nl
– TradeTracker – inhoud wordt nader bekend gemaakt

 

Hoe maak je jouw content nog beter vindbaar? – Sooradj Chhattargun van wehkamp

Sooradj vertelt je tijdens deze sessie alles over Content en SEO. Van het denken vanuit je doelgroep, het inzetten van relevante zoekwoorden en het bepalen van je zoekvolume tot een handige en unieke SEO Cheatsheet!

 

Hoe zet jij jezelf als blogger of content publisher in de markt? – Charlotte Vermeer van Tradedoubler en Jennifer Kok van Affiliateblogger

Charlotte en Jennifer delen nieuwe invalshoeken om een gouden samenwerking tot stand te laten komen, ze dagen je uit om meer uit je blog of contentwebsite te halen, geven tips en tricks om meer geld te verdienen met affiliate marketing en nog veel meer…

 

Hoe ga jij als content publisher om met content kansen? – Denise Rijff en Pim van der Maarel van Awin

Denise en Pim weten als geen ander wat er speelt in de affiliate markt. Ze gaan je alles vertellen over de verschuivingen binnen het landschap en de nieuwste mogelijkheden. Denk aan Adblockers, native advertising, maar ook het optimaal inrichten van jouw website en de online opkomende segmenten.

 

Kan een SEO-strategie slagen zonder content? – Pablo Druijts van BlackFridayNederland.nl en CyberMondayNederland.nl

Hoe zet je affiliate marketing in als je afhankelijk bent van een specifiek weekend in het jaar? Pablo Druijts vertelt je hier alles over. Daarnaast gaat hij dieper met je in op het maximaleren van jouw conversie.

 

TradeTracker

Dat TradeTracker erbij is als spreker is zeker, maar wat zij gaan vertellen houden we nog even als een verrassing! Er volgt snel meer informatie…

 

De inschrijving is geopend!

De Masterclass vindt plaats op 2 juni en start om 12.30 uur. Deze eerste Affiliateblogger Masterclass heeft plek voor 100 man en zal deels op uitnodiging gaan. Daarnaast kun je jezelf inschrijven. Wil jij deze Masterclass echt niet missen? Kruip in je computer, tik de gaafste motivatie waarom jij deze dag absoluut niet mag missen, check natuurlijk nog even je agenda of je ook daadwerkelijk aanwezig kunt zijn op 2 juni en jouw motivatie naar masterclass@affiliateblogger.nl o.v.v. Affiliateblogger, ik ben erbij!  Binnen enkele dagen krijg je reactie of je er ook daadwerkelijk bij bent. In dezelfde e-mail ontvang je meer informatie over de middag.

Hopelijk tot snel bij de Masterclass, want affiliate marketing is voor iedereen!

P.s. uiteraard is er vooraf contact opgenomen met de mensen die een kaart hebben gekocht. Zij krijgen hun geld terug.

 

Afbeelding copyright: © Monkey Business via Fotolia

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Plaats een reactie