Hele leuke nieuwtjes!

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.0.47″][et_pb_row _builder_version=”3.0.48″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.0.47″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_text _builder_version=”3.0.74″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”]

[Column]

Is het je opgevallen dat er deze week minder blogs zijn geplaatst dan normaal? Ik vond het echt heel jammer om deze week iets minder te bloggen, maar het was zo ontzettend druk! Aanstaande zondag ga ik namelijk op vakantie, en als zelfstandig ondernemer zijn er dan nog een triljoen dingen die je nog graag wilt afronden maar waarbij je aan de helft nog niet toe komt.

Ik ben overigens wel bezig met twee hele toffe projecten, waar ik graag vast een tipje van de sluier over oplicht maar waar ik je binnenkort nog veel meer over zal vertellen.

Affiliateblogger wordt 1 jaar!

Volgende week donderdag, 24 augustus, wordt Affiliateblogger alweer 1 jaar. Wat is het jaar snel gegaan en wat heb ik veel geleerd van het onderhouden van een blog! Daar volgende week meer over, maar ik geef je wel vast een hint. Een verjaardag is niets zonder een cadeautje, natuurlijk. Check dus zeker even Affiliateblogger.nl op vrijdag 24 augustus. Dit wil je echt niet missen.

Affiliateblogger Masterclass nummer 2 komt eraan!

Yes, de bezoekers van de eerste masterclass vonden het net als ik heel erg gaaf. En er is dus gestemd voor nog een masterclass dit jaar. De tweede masterclass zal gaan over Trends & Tools en inmiddels heb ik het sprekersprogramma al ingevuld. De komende weken krijg je meer informatie over de inhoud van de sessies, maar het belooft voor zowel adverteerder als publisher weer erg interessant te worden.

De masterclass vindt plaats op vrijdag 29 september. Wil je hier zeker weten bij zijn? Vraag dan hier alvast gratis je ticket aan.

Blogs tijdens mijn vakantie

Bloggen is voor mij ook een vorm van ontspanning en in zo’n inspiratievolle omgeving zal ik gewoon verder blijven bloggen. Ik ga het alleen wel enorm laten afhangen van mijn inspiratie, dus ga er niet vanuit dat er iedere doordeweekse dag een blogpost verschijnt. Maar vergeet niet: vanuit inspiratie komt wel de mooiste content. Dus blijf Affiliateblogger.nl zeker in de gaten houden.

Ik ga vanaf zondag genieten van mijn vakantie. En ongetwijfeld ben je net als ik fan van mooie vakantiefoto’s. Wil je een beetje op de hoogte blijven van wat ik allemaal uitspook? Volg Affiliateblogger op Instagram en houd de stories in de gaten!

Hou je mij ook op de hoogte van affiliate dingen in Nederland? Ik wil natuurlijk niets missen.

I’ll be back!

Jennifer

Afbeelding copyright: © makistock via Fotolia

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Plaats een reactie