Hoe Affiliateblogger dit blog is geworden

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.0.47″][et_pb_row _builder_version=”3.0.48″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.0.47″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_text _builder_version=”3.0.74″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”]

[Column]

Het is een cliché: time flies when you are having fun. Maar het is echt zo! Als je plezier hebt in wat je doet, dan gaat de tijd ook ontzettend snel. Het eerste deel van het jaar 2017 zit er alweer bijna op, het is voorbij gevlogen! De maand juli komt volgende week alweer om de hoek kijken. In juli 2016 plaatste ik mijn eerste blogpost op Linkedin!

Affiliate publishers altijd commissie krijgen?

Dat was de titel van mijn allereerste blogpost. Inspiratie voor deze blogpost kreeg ik door een discussie sessie tijdens Performance Marketing Insights in Amsterdam. Professionals raakten met elkaar in discussie of publishers altijd commissie moesten krijgen, ook al leverden zij bestaande, converterende klanten. Die discussie hield me bezig, had me in zijn macht. Zo erg zelfs dat ik een paar dagen later besloot om het van me af te schrijven. En dat deelde ik op Linkedin.

Wat voor mij voelde als mijn gedachtegang in combinatie met het delen wat tijdens de sessie werd gezegd, werd goed opgepakt. Het blog werd een paar honderd keer gelezen, en ik kreeg veel positieve reacties. Ik was verbaasd, blij en enthousiast tegelijkertijd! Dat triggerde voor meer. Ik plaatste twee weken later nog een blogpost. Ook deze werd erg goed gelezen. Ik vond het schrijven leuk, kreeg er energie van (door jou!) en kon ook nog eens schrijven over iets waar ik gepassioneerd over ben. Driedubbele win!

En toen ontstond Affiliateblogger.nl

Een eigen blog is natuurlijk fantastisch, maar zoals ik van velen had gehoord: als je niet doet waar je hart ligt, dan bloed het binnen de korte keren dood. Maar ik wilde ook niet alles blijven posten op LinkedIn. Ik wilde er zelf iets moois van bouwen. In augustus kocht ik verschillende domeinnamen, maar koos uiteindelijk voor Affiliateblogger.nl. Persoonsgebonden en persoonlijk, zakelijk en informatief. Perfect!

Op 22 augustus ging het blog live en begon ik te tikken. Ondertussen werk ik met een team van 7 gastbloggers aan Affiliateblogger.nl om tegenwoordig bijna dagelijks (en dat is het afgelopen jaar ook flink gefluctueerd) toffe content te creëren en online te plaatsen. Ook heeft het logo al meerdere keren een update gekregen en ben ik al een keer van thema geswitcht. Het maakt Affiliateblogger.nl hoe het vandaag de dag is en daar ben ik maar al te trots op!

Vandaag de dag…

Deze column is blog 171 op Affiliateblogger.nl en is Affiliateblogger veel meer dan een hobby. Ik bied diensten aan (waaronder gave adviestrajecten) en heb ik een boek geschreven. Vergeet natuurlijk de Affiliateblogger Masterclass niet. Er gaan er nog velen volgen: blogposts, boeken en Masterclasses. En wie weet wat nog meer.

22 augustus 2017

Dat is de dag dat Affiliateblogger haar eerste kaarsje mag uitblazen omdat ze dan 1 jaar is geworden! Een jubileum die ik natuurlijk niet ongemerkt voorbij wil laten gaan. Hoe? Dat laat ik je later weten.

Voor nu: bepaal je eigen dromen, ga ervoor en kijk waar het je brengt! Nee heb je, Ja kun je krijgen. Go get them, tiger!

Afbeelding copyright: © Morganka via Fotolia

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Plaats een reactie