Hoe maak je als blogger jouw content beter vindbaar?

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.0.47″ custom_padding=”0|0px|38.51102828979492px|0px|false|false”][et_pb_row _builder_version=”3.0.48″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.0.47″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_text _builder_version=”3.0.74″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”]

Om jouw blog nog beter vindbaar te maken is SEO erg belangrijk: een online marketing kanaal die je zonder geld als investering kan inzetten en welke je optimaliseert op basis van content. Tijdens de Affiliateblogger Masterclass SEO & Content zal Sooradj Chhattargun van wehkamp je wegwijs maken in de wondere wereld genaamd SEO.

Hoe maak je als blogger jouw content beter vindbaar?

Tijdens de sessie van Sooradj zal hij je vertellen hoe je jouw content beter vindbaar kan maken. Zo zal hij je het verschil uitleggen tussen SEO en SEA, en een korte uitleg geven over Google. Ook ga je van Sooradj leren om te denken vanuit je doelgroep. Je krijgt uitleg over het inzetten van relevante zoekwoorden en rijkt Sooradj je tools aan om de zoekvolume te bepalen.

Haal meer uit je content

Na de onderdompeling in de wereld van Google en zoekwoorden, zal er tijdens de sessie dieper in worden gegaan op verschillende handige SEO tips die je vrijwel meteen nog kunt toepassen op jouw website. Sooradj deelt on spot een handige, exclusieve on-page SEO cheatsheet met je!

SEO is meer dan content alleen…

Omdat SEO meer is dan alleen content, staat Sooradj ook kort stil bij de techniek en autoriteit. Bij techniek gaat het vooral om het zo goed mogelijk indexeerbaar maken van je content. Het zoveel mogelijk linkjes van andere domeinen die terugkeren naar jouw site en content staat centraal bij autoriteit.

Content staat centraal tijdens deze SEO sessie, maar we mogen zeker andere belangrijke factoren niet vergeten. Van Sooradj leer je alle in’s en out’s die je moet weten over SEO. Een sessie die je niet mag missen!

Bestel hier jouw tickets!

Over de spreker
Sooradj Chhattargun is SEO specialist bij online warenhuis wehkamp, waar hij zich richt op de content optimalisatie. Hij is inmiddels al bijna 5 jaar actief binnen SEO en is daarom de aangewezen persoon om vol passie jou alles hierover te leren.

 

Afbeelding copyright: © Georgejmclittle via Fotolia

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Plaats een reactie