I. AM. BACK. [persoonlijke update]

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.15″ custom_padding=”0|0px|38.34375px|0px|false|false”][et_pb_row _builder_version=”3.15″][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.15″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_text _builder_version=”3.15″]

Hi Affiliateblogger lezer,

Ik krijg de laatste weken steeds vaker de vraag of ik aan het genieten van een lange Affiliateblogger vakantie. Vorig jaar, in het tweede kwartaal, schreef ik voor het laatst een inhoudelijk blogartikel op Affiliateblogger.nl. Daarna volgde alleen gastblogs en vacatures. Ik was inderdaad even offline, op zoek naar mijn inspiratie. Ondertussen is er veel veranderd.

Ik nam in januari 2019 natuurlijk Welovewebshops.nl over, waar ik veel tijd en energie in heb gestoken. Veel geleerd, veel gevallen en weer opgestaan, en nog lang niet waar ik zijn wil. Maar dat komt vanzelf!

Verder ben ik sinds oktober 2019 weer in loondienst gegaan na 3 jaar ondernemen. Ik werk nu bij Dept, een digital agency, waar ik het affiliate team aan het opzetten ben. Zelf noem ik het tegenwoordig liever Performance based Partnerships, omdat we naar zoveel meer kijken dan alleen de laatste click. Wat is de incrementality, kunnen we iets met upper funnel partners en hoe zit het met attributiemodellen? Bij Dept heb ik het ontzettend naar mijn zin en groeit mijn team hard.

Dit betekent in de praktijk dat ik geen freelance opdrachten, trainingen e.d. meer aanneem onder Affiliateblogger, maar dat ik straal onder de Dept noemer. Verder betekent dit in de praktijk dat ik weer veel nieuwe ervaring en inspiratie opdoe. Ik begin steeds meer het gevoel te krijgen dat ik nog meer te vertellen heb dan ik al met jullie heb gedeeld in meer dan 500 blogartikelen op Affiliateblogger.nl. Mijn team en ik zetten nu met regelmaat nieuwe programma’s live, niet alleen in NL maar over de hele wereld. We auditten programma’s, we migreren programma’s en we managen ze natuurlijk ook. It makes me happy. En het geeft me dus weer een lading nieuwe inspiratie, ook om bestaande artikelen te herschrijven en te updaten.

Natuurlijk is het wel weer even spannend om in de pen te kruipen en weer meer te gaan schrijven. Dat hoort erbij. Maar ik heb er bovenal weer zin in om je regelmatiger te voorzien van een (ver)nieuwe dosis info. Ik ga je (nog) geen frequentie beloven, maar I. AM. BACK.

[/et_pb_text][et_pb_image src=”https://affiliateblogger.nl/wp-content/uploads/2020/03/Schermafdruk-2020-03-22-11.48.49.jpeg” _builder_version=”3.15″][/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Plaats een reactie