In de media

Affiliateblogger.nl heeft een missie. Affiliate marketing is voor iedereen en kennisdeling hoort hierbij om dit te bewerkstelligen. Daarom wordt er niet alleen op dit platform kennis gedeeld, maar ook op andere platforms. Zowel online als offline. De gastblogs van en interviews met Jennifer Kok, Founder Affiliateblogger.nl, op andere platforms vind je hieronder.

Gastblogs

Gastblog Twinkle Magazine

Denk eens na over je affiliate commissie structuur: 5 tips

Dit gastblog is verschenen op 4 november 2016 op de website van Twinkle Magazine. In dit artikel geef ik 5 tips over het optimaliseren van jouw affiliate commissie structuur.

zakenmeisje gastblog affiliate marketing nummer 1

Affiliate marketing voor zakenmeisjes

Dit gastblog is verschenen in 2017 op de website van Zakenmeisje. In dit artikel leg ik uit wat affiliate marketing is en hoe andere zakenmeisjes dit kunnen inzetten.

zakenmeisje gastblog affiliate marketing nummer 2

8 manieren om betaald te krijgen voor je content

Dit gastblog is verschenen in 2017 op de website van Zakenmeisje. In dit artikel vertel ik zakenmeisjes hoe ze met hun gecreëerde content geld kunnen verdienen via affiliate marketing.

frankwatching gastblog affiliate

Accountmanagement in affiliate marketing: leer van Bol.com & wehkamp

Dit gastblog is verschenen op april 2017 op de website van Frankwatching. In dit artikel ga dieper in op de lessen die je kan leren van grote adverteerders als Bol.com en wehkamp.

Interviews

performance.nl interview Jennifer Kok affiliate

5 vragen aan: Jennifer Kok – Affiliateblogger.nl

Op 19 april 2017 verscheen dit interview op Performance.nl, waarbij ze het populaire ‘5 vragen aan’ concept van Affiliateblogger.nl hebben omgedraaid en Jennifer 5 lastige vragen hebben voorgelegd.

kosmetiek interview affiliate

Online marketing tool voor jouw salon: affiliate marketing

Dit interview met o.a Jennifer Kok – Affiliateblogger.nl is gepubliceerd in september 2017 in het magazine Kosmetiek. In dit interview wordt stil gestaan bij wat affiliate marketing kan betekenen voor o.a. beauty salons.