Inschrijving voor PMA’s stopt bijna!

De jaarlijkse Performance Marketing Awards, georganiseerd door PerformanceIN, staan bijna weer voor de deur. Op 30 april 2019 vindt de Performance Marketing Awards Ceremony plaats in het Grosvenor House Hotel in Londen. Momenteel is het nog mogelijk om jouw case in te dienen om kans te maken op een PMA, maar de tijd vliegt en je hebt hier niet lang meer voor.

De deelname

De deadline om als Early Bird een case in te dienen is 18 januari 2019. Om deel te nemen aan de Performance Marketing Awards met een case naar keuze, binnen een specifieke categorie, kun je een zogenoemde entry kit downloaden met alle informatie die jij hiervoor nodig hebt. Deze kun je hier aanvragen.

Naast de Early Bird deelname, kun je ook als regular of last chance deelnemen. Dit doet verder niet af aan jouw winkans of jouw case. Er zitten kosten verbonden aan het deelnemen aan de PMA’s en hoe eerder je jouw case indient, hoe goedkoper het is. Zo is de prijs als early bird 195 Pond, als regular 295 Pond en als last chance 395 Pond. Deze prijzen gelden per case.

Het indienen als regular kan tot 25 januari 2019, last chance hebben de kans tot 1 februari 2019.

Welke categorieën zijn er?

Er zijn verschillende categorieën waar je jouw case voor kunt indienen, waarvan een aantal affiliate marketing gerelateerd zijn. Meld jij een case aan voor een van de volgende categorieën?

  • Best Managed Affiliate Programme
  • Best Affiliate Marketing INnovation
  • Publisher’s Choice Network
  • Industry’s Choice Publisher
  • Best Performance Marketing Technology
  • Best Team in Performance Marketing
  • Most Effective Agency

Bekijk hier alle categorieën.

Meld jouw case nu aan om te profiteren van de early bird prijs.

Plaats een reactie