Met de juiste tools je affiliate website vermarkten

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.0.47″][et_pb_row _builder_version=”3.0.48″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.0.47″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_text _builder_version=”3.0.74″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”]

Heb je zelf een website gebouwd en wordt het nu tijd om hier geld aan te gaan verdienen? Dan is het belangrijk om jouw website goed te vermarkten. Tijdens de Affiliateblogger Masterclass: Trends & Tools zal Floris van Vredendaal van hatless.com je vertellen welke tools je echt nodig hebt om van jouw affiliate website een succes te maken.

Tijdens deze sessie…

Floris gaat je tijdens deze sessie handige tools aanreiken én hun belangrijkheid uitlichten om jouw affiliate website goed te vermarkten. Hij gaat dieper in op de volgende vraagstukken:
• Hoe belangrijk is het meten van linkjes (monetization) op jouw website?
• Hoe maak je mooie (affiliate) links?
• Hoe erg zijn linkjes die niet werken?
• Waar link je naar toe?
• Wanneer gebruik je productfeeds en waarom?
Alles bij elkaar heeft een enorme impact op de gebruiksvriendelijkheid van jouw website en de verdiensten via jouw affiliate activiteiten.

Wil jij deze sessie van Floris niet missen? Reserveer hier jouw gratis ticket!

Over de spreker
Floris van Vredendaal is al 5 jaar affiliate marketeer en naast zijn eigen affiliate concepten, is hij ook druk bezig met het bouwen van verschillende affiliate tools als Affiliated.io en AffiliateFeeds.com. Affiliate marketing is de basis bron van zijn inkomsten en deelt graag zijn inzichten zodat jij dit ook kunt bewerkstelligen.

 

Afbeelding copyright: © WrightStudio via Fotolia

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Plaats een reactie