Kaartverkoop Affiliateblogger Sessions is gestart!

Het afgelopen jaar heb ik twee Affiliateblogger Masterclasses mogen organiseren. Twee totaal verschillende thema’s, twee prachtige groepen, twee toffe locaties. Het was zo gaaf en het kriebelde nog volgend jaar een volledig nieuw evenement te organiseren. Uiteraard volgen er nog twee Masterclasses volgend jaar, maar ook Affiliateblogger Sessions!

Wat is Affiliateblogger Sessions?

Affiliateblogger Sessions wordt hét affiliate event van het jaar. Een evenement met meer dan 500 affiliate en online marketeers, meer dan 30 old skool marktkraampjes en meer dan 7 sessies. Op 12 april 2018 toveren we een deel van de Amsterdam ArenA om in een waar affiliate marketing paradijs.

Wat kun je verwachten?

Inlopen kan vanaf half 10, en om 10 uur trappen we af met een keynote spreker in het stadion zelf, op de hoofdtribune. Gedurende de dag kun je verschillende sessies volgen in de supermooie en grote Amsterdam Zaal en kun je marktkraamhouders ontmoeten op het Plein van de Toekomst. Naast de hapjes en drankjes waar je gedurende de dag van kunt genieten, staat er ook een super de luxe, uitgebreide lunch voor je klaar en kun je achteraf met ons borrelen en nakletsen op het Plein van de Toekomst.

Ticketprijzen

Op vrijdag 3 november is de ticketverkoop van start gegaan, na een overweldigend aantal reacties dat jullie niet langer willen wachten tot de eigenlijke startdatum (1 december). De early bird tickets kosten €49 exclusief BTW en zijn te bestellen via Affiliatebloggersessions.nl. Er zijn er nog enkele beschikbaar [vrijdag 3 november, 14 uur]. Hierna gaan de prijzen over naar €149 exclusief BTW als regular birds. De laatste tickets zijn de late birds en kosten €249 exclusief BTW.

Wie zie ik op 12 april 2018?

Ik heb er enorm veel zin in om dit grootse evenement te organiseren en je te zien op 12 april 2018 in de Amsterdam ArenA. Verzeker jezelf dus snel van een plekje. Wie zie ik daar?

4 gedachten over “Kaartverkoop Affiliateblogger Sessions is gestart!”

  • Hoi Layla,

   Zeker! Dan is dit event zeker wat voor jou! De meeste sessies zullen laagdrempelig genoeg zijn om als beginner in te kunnen stappen, ook gaan we zeker één expert panel sessie doen zodat experts jouw vragen kunnen beantwoorden. Daarnaast vind je op het event een goede mix van verschillende toolings, affiliate netwerken, publishers en adverteerders. Zo kun je meteen relaties en contacten leggen om vanuit daar jouw affiliate marketing activiteiten nog meer vorm te geven.

   Ik ben nu wel heel erg benieuwd: wat voor website heb je waar je voor als publisher aan de slag wilt :-)?

   Groetjes en hopelijk tot 12 april!
   Jennifer
   Affiliateblogger

   Beantwoorden
   • Hai Jennifer! Dankjewel voor je antwoord. Ik zag dat de early bird tickets helaas al uitverkocht zijn, ik moet nog even kijken of het in mijn budget ligt om alsnog te gaan..

    Wat betreft je nieuwsgierigheid: ik ga pas in december officieel online, dus ik wacht npg even met dit soort info hier plaatsen. Maar mocht je echt geinteresseerd zijn, stuur me dan een mailtje 😉

    Nogmaals bedankt voor je antwoord!
    Groetjes,
    Layla

    Beantwoorden

Plaats een reactie