Wat kun je verwachten van de Affiliateblogger Masterclass?

Nog maar een paar dagen en de Affiliateblogger Masterclass staat voor de deur. Terwijl wij nog druk bezig zijn met de allerlaatste voorbereidingen, klonk gisteren het hoge woord. De Affiliateblogger Masterclass #2: Trends & Tools is uitverkocht. En niet zo’n beetje ook. We zitten echt propvol.

Ben jij erbij? Lees hier wat je kunt verwachten van de Masterclass!

Wat kun je verwachten van de Affiliateblogger Masterclass?

De Affiliateblogger Masterclass is in twee delen opgedeeld: een ochtend en een middag variant. Je bent voor een van beide Masterclass aangemeld, welke hetzelfde programma heeft.

Het programma is:
1. Mike Lamboo van Symbaloo – De belangrijkste internationale trends en ontwikkelingen, die we ook in Nederland kunnen verwachten.
2. Floris van Vredendaal van hatless.com – Het vermarkten van een affiliate website met de juiste tools.
3. Marieke Struijk & Rick Curé van Shopsuite – De waarde van de juiste tijdsbesteding: hoe publishers succesvol producten promoten.
4. Ali Lotfi van Affiliform – Een affiliate website waar je echt kunt shoppen is de toekomst.
5. Klaas Joosten van LinkPizza – Branded en native advertising: wat is het en hoe werkt het?
6. Emily Brown van Performance Horizon en Meral Tervoert van Albert Heijn – De trends binnen en voordelen van een in house affiliate programma.
7. Dani Azulai van Vraym – Commission Sharing met Vraym.
8. Jelle Oskam van Nubis – De zin en onzin van attributie binnen affiliate marketing.

Midden op de dag, tussen 1 en 2, vind er een korte borrel plaats. Het is zonde als de eerste groep en de tweede groep elkaar mislopen. Hierbij kun je fris en water kopen voor €1,50. Zowel cash als pin is mogelijk. Aan het einde van de dag, na de tweede Masterclass, host Impact Radius een borrel! Hier kun je je voor aanmelden.

Tijdens de Masterclass krijg je van ons een notitieboekje en een pen. Daarnaast kom je tijdens de Masterclass Anne Hospers tegen, een professionele fotograaf die de dag voor ons vast legt. Ook zullen we de dag filmen zodat je de Masterclass terug kunt kijken. Ben je er niet bij tijdens de Masterclass? Dan is deze video jouw kans om de Masterclass toch te volgen.

Locatie

De Masterclass vindt plaats in Studio Sarphaat.
Sarphatipark 116 BG
1073 ED Amsterdam

De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De parkeerplekken in de omgeving zijn betaald.

Terugblik

Het leukste om in de stemming te komen voor de Masterclass aanstaande vrijdag, is het terugblikken op de vorige Masterclass. Deze foto’s heb ik voor je op een rij gezet. Geniet je nog even mee?

Plaats een reactie