Laat jij kansen liggen met jouw webshop? – Masterclass Decision Tree

[Dit artikel is geschreven in samenwerking met Decision Tree ]

Ken je dat gevoel? Eens in de zoveel tijd krijg je de kriebels: laat je geen kansen liggen voor jouw bedrijf? Doe je écht alles om het onderste uit te kan te halen en de meeste omzet te genereren? Als ondernemer ken ik dat gevoel beter dan ik zou willen toegeven. Kansen laten liggen is zonde. Vooral als je het met kleine quick-wins groots resultaat kan bewerkstelligen.

Veel van de volgers van Affiliateblogger, jij misschien zelf ook wel, hebben een webshop. Affiliate marketing is één van de kanalen die ingezet wordt om meer naamsbekendheid, verkeer en omzet te genereren. Maar er zijn nog meer opties om jouw bedrijf goed neer te zetten in de markt en het maximale eruit te halen.

Online marketing bureau Decision Tree wilt ondernemers het gevoel van zekerheid teruggeven: je laat geen kansen liggen als je precies weet waar je het over hebt. Via Decision Tree kunnen ondernemers met een webshop een complete online Masterclass volgen over de marketingkanalen voor een webshop.

Wat houdt deze Masterclass in?

Deze Masterclass kent 9 modules, waarbij je start met het doen van onderzoek. Denk bijvoorbeeld aan het beantwoorden van vragen als wie jouw concurrent is en wat zij precies doen, maar ook hoe jouw doelgroep online zoekt en gevoelig voor is.

De overige 8 modules zijn toegespitst op (online) marketing kanalen:
• Zoekmachine optimalisatie
• Netwerken
• Google Adwords
• Adverteren op Bing
• Facebook Advertenties
• Visuele kanalen als Instagram en Pinterest
• Online Marktplaatsen
• Affiliate Marketing

webshop marketing masterclass

Tussen de modules door krijg je de mogelijkheid om jouw conclusies op te schrijven in een handig werkboek en kun je je conclusies verbinden. Ook krijg je regelmatig een quiz voorgeschoteld, om te zien of je de materie echt begrijpt en zo zelf aan de slag kunt.

Hierom zou jij deze online Masterclass moeten volgen!

De kracht van deze training zit hem in dat Decision Tree dagelijks werkt voor verschillende webshops, op het gebied van SEO, linkbuilding, content marketing en Adwords. Ze weten waar ze het over hebben, en willen jou de kans geven met dezelfde kennis aan de slag te gaan. Soms is het fijner om zelf de kennis te hebben zodat je zelf ervaring kunt opdoen met de verschillende kanalen.

Daarnaast gaat de training verder dan het puur delen van kennis. Je krijgt hands-on tips en tricks die je meteen in de praktijk kunt inzetten, maar ook pro tips zodat je boven het dagelijkse resultaat uit kunt stijgen.

Webshop marketing klinkt vaak als een black-box, maar ik weet nog

hoe ik er in ben begonnen. Mijn ervaringen deel ik met klanten,

en nu ook in de Webshop Marketing Masterclass.

– Joost Nusselder, Eigenaar Decision Tree

Deze voordelen zijn er nog meer…

Ik heb nog een paar voordelen van de Masterclass voor je gevonden. Naast dat je leert van experts, krijg je de kans om te leren in je eigen tempo met deze Masterclass. Het werkt dus ook als je een heel druk werkschema hebt.

Wanneer jij zin en tijd hebt om aan de slag te gaan, dan is het programma bereikbaar voor jou. Je kan nu starten en profiteren van oneindig toegang. Ook als je volgend jaar pas weer verder zou willen.

Daarnaast is de prijs een voordeel: de kosten van de Webshop Marketing Masterclass zijn €745. ‘Wow, wat veel’ denk je misschien. Maar dit brengt de nodige voordelen met zich mee. Niet iedereen is bereid te investeren in zijn kennis en daarmee organisatie, dus niet iedereen profiteert van de pro tips die Decision Tree deelt. Minder concurrentie! Daarbij betaal je dit bedrag voor oneindig toegang tot 9 modules. Dit is ongeveer €82,- per module, waar je altijd op terug kunt vallen. Zo valt het best mee.

Een les proberen kan!

Logisch dat je een les wilt proberen voordat je er €745 aan uit geeft. De module die gratis ter beschikking is gesteld, is ‘Facebook Adverteren voor Webshops’. Tijdens deze module sta je stil bij het doen van een klantonderzoek voor Facebook Ads, je krijgt Facebook pro tips voor webshops en ter afsluiting een slotwoord.

Hiermee heb je een goede eerste indruk van de complete online Masterclass.

facebook adverteren module

Ik wil meer informatie

Alle informatie over de complete Masterclass en over de gratis module ‘Facebook Adverteren voor Webshops’ vind je hier. Onder andere de meest gestelde vragen, het complete lespakket (inclusief welke quizes) en meer informatie over de docent vind je daar terug.

Wil jij persoonlijke advertenties die jouw klant raken? Schrijf je gratis in voor de module Facebook Marketing voor Webshops.

Plaats een reactie