Maak je website top ranking

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.9.4″ _module_preset=”default”][et_pb_row _builder_version=”4.9.4″ _module_preset=”default”][et_pb_column _builder_version=”4.9.4″ _module_preset=”default” type=”4_4″][et_pb_image src=”https://affiliateblogger.nl/wp-content/uploads/2021/05/Copy-of-farm-to-table-2.png” _builder_version=”4.9.4″ _module_preset=”default” alt=”website top ranking” title_text=”Copy of farm to table (2)” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″][/et_pb_image][et_pb_text _builder_version=”4.9.4″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″]

Tegenwoordig is het niet meer in te denken dat een bedrijf geen website heeft. Met social media wat steeds belangrijker wordt om klanten te werven en je product of dienst op de markt te krijgen, is een goed vindbare website van groot belang. Uiteraard kunnen klanten je contacteren via je Facebook of Instagram profiel maar dat staat minder professioneel dan een goed uitziende website waar ze een formulier kunnen invullen of een e-mail kunnen sturen.

Een nette website is dus erg belangrijk, maar als je een nette website hebt gemaakt, moet deze uiteraard ook goed vindbaar zijn. Hoe je dit doet? Dat lees je in dit artikel!

Hoe maak je je website goed vindbaar

Je website vindbaar maken voor klanten en potentiële partners is geen gemakkelijke klus. Het kan veel tijd en moeite kosten als je er niet bekend mee bent. En als je dan eindelijk klaar bent met je website, moet hij natuurlijk wel te vinden zijn door klanten. Als deze niet op orde is kan je klanten kwijtraken.

Maar als deze er wel goed uit ziet, wil je natuurlijk ook dat je harde werk beloond wordt. En dan wel op de manier van meer website bezoekers. Hoe doe je dit? Daar zijn meerdere manieren voor.

Laat een ander bedrijf je website SEO maken

Er zijn tegenwoordig veel verschillende bedrijven die je website SEO geoptimaliseerd maken. Dit is een SEO-bureau. Deze bureaus zijn gespecialiseerd in het optimaliseren van je website waardoor hij hoger in Google komt te staan. Tevens kunnen zij je geschreven content ook optimaliseren, zodat je blog of tekst ook hoger in Google komt te staan. Hierdoor zullen nieuwe klanten je sneller vinden als ze op de zoekwoorden, die betrekking hebben tot je dienst of product, in Google zoeken. Je website komt dan bovenaan te staan en je concurrenten er onder.

Mensen klikken vaker op de eerste link in plaats van op een tweede of derde. Hierdoor krijgt je website meer bezoekers en wie weet zelfs meer klanten. Hier moet je natuurlijk wel wat voor doen. Mensen kopen niet zomaar bij je. Je zal ze dus wel om moeten halen op een natuurlijke en onopvallende manier. Dit kan je doen door ze contact op te laten nemen of een mooie aanbieding te geven. Dan komen de nieuwe klanten ook sneller weer terug!

Zelf je website SEO optimaliseren

Je kan natuurlijk ook zelf je website optimaliseren. Denk er wel aan dat achter SEO een hele theorie zit en het niet zomaar gedaan is. Niet alles wat je op het internet vindt zal werken voor je bedrijf en dus kan het lang duren voor je echt profijt hebt van de veranderingen.

Als je al eens eerder in aanraking bent gekomen met SEO-optimalisatie zal het misschien wel sneller en makkelijker gaan. Je kan natuurlijk altijd even rondvragen binnen je team of iemand hier verstand van heeft.

Het is in ieder geval belangrijk dat je goed onderzoek doet naar de zoekwoorden die gerelateerd zijn aan je bedrijf. Gebruik deze maar niet te vaak, synoniemen doen het ook goed! Google merkt het ook als je hem te slim af probeert te zijn. Gebruik dus de juiste woorden maar houdt alles natuurlijk en overdrijf niet!

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Plaats een reactie