Mads Bukholt nieuwe Managing Director van Global Savings Group Amsterdam

Vanaf 18 juni 2017 is Mads Bukholt de nieuwe managing director van Global Savings Group Amsterdam. Onder Global Savings Group vallen verschillende kortingsplatformen zoals Kortingscode.nl, Actiecode.nl en Actiepagina.nl. Deze kortingscodessites hebben tezamen miljoenen bezoekers per maand.

Mads Bukholt is al Managing Director voor GSG Noord Europa en zal ook verantwoordelijk worden voor de Amsterdamse Group. Hij volgt de oud managing director en medeoprichter Jochem Vroom en medeoprichter Jelle van der Bij op. Zij stoppen beide met hun operationele rol bij GSG Amsterdam, maar blijven op de achtergrond als adviseur bij het bedrijf betrokken. Jelle van der Bij is zich op verschillende mogelijkheden aan het oriënteren. Jochem Vroom gaat verder als investeerder en CEO binnen het bedrijf Ayold.com

10 Jaar hebben we in de kortingscodes gezeten, met als kroon op het werk twee fantastische jaren samen met de Global Savings Group. Wij hebben letterlijk al onze doelstellingen waar we ooit van droomden gehaald, dus voor ons is het tijd om nieuwe dromen na te jagen. Met Mads als opvolger weten wij simpelweg dat het goed zit met de Amsterdamse hub. – Jochem Vroom en Jelle van der Bij.

Zijn internationale carrière startte Mads Bukholt bij Rocket Internet. Hier heeft hij geholpen met het opzetten van bedrijven zoals Zalando, Kreditech en Westwing in Australië. Daarnaast houdt hij zich bezig met het begeleiden van startups en adviseert hij entrepreneurs in Denemarken.

Ik ben erg enthousiast om te samen te werken met dit ervaren team bij Imbull in Amsterdam. Als onderdeel van de Global Savings Group zullen we de beste platforms voor onze gebruikers en marketing oplossingen voor onze retail partners in Nederland en daarbuiten blijven bieden – Mads Bukholt, Managing Director GSG Noord Europa.

De groep heeft meer dan 40 platformen in circa 25 landen wereldwijd met een e-commerce markt van 500 miljard euro. De GSG brengt de merken CupoNation, Actiecode, Kortingscode.nl, Actiepagina, Flipit, Blog de Chollos, SerialDealer, Black-Friday.sale en Holiday Detective samen.

Met de benoeming van Mads Bukholt als nieuwe directeur van onze Amsterdamse hub, hebben we niet alleen een bewezen deskundige in de branche en ervaren manager geselecteerd, maar ook iemand die het bedrijf kent en verder kan laten groeien – Gerhard Trautmann, Co- Founder and Managing Director van de Global Savings Group.

We willen daarnaast ook Jochem en Jelle bedanken voor hun uitstekende werk en het opbouwen van de sterkste kortingscodeplatforms in Nederland. Wij wensen hen het beste en alle succes voor de toekomst. – Gerhard Trautmann

Plaats een reactie