Magic number: 400 blogs live op Affiliateblogger [+ winactie!]

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.0.47″][et_pb_row _builder_version=”3.0.48″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.0.47″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_text _builder_version=”3.0.74″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”]

Inmiddels zijn we iets meer dan twee jaar verder sinds de allereerste blogpost live ging op Affiliateblogger.nl. Ik weet het nog als de dag van gisteren. Ik besloot na een test van twee blogs op LinkedIN als notities te gaan voor het Affiliateblogger concept en tot op de dag van vandaag ben ik ontzettend blij dat ik deze stap heb gezet.

Wat heeft het blog me veel gebracht! Super leuke contacten, een ijzersterk netwerk, het kunnen uitvoeren van mijn passie en bovenal zoveel leuke reacties van de volgers van Affiliateblogger. Waaronder jij! 

Ik heb het niet alleen gedaan…

Zonder jou was het niet mogelijk geweest om de 400 blogposts aan te tikken op Affiliateblogger. Dankzij jouw leesgedrag, gestelde vragen en ideeën heb ik steeds weer nieuwe blogideeën gehad voor Affiliateblogger. Je bent een ware inspiratiebron en hier wil ik je voor bedanken!

Daarnaast heb ik ook hulp gehad bij het schrijven van blogartikelen van de Affiliateblogger Gastbloggers. Inmiddels zijn er 10 gastbloggers verbonden aan het blog en hebben zij Affiliateblogger verrijkt met extra inspiratie, inzichten en kennis. Dank jullie wel voor de blogposts die jullie hebben geschreven om de Affiliateblogger volgers verder te brengen.

Tijd om het te vieren: winactie

Zoals je van mij inmiddels gewend bent, vind ik het leuk om winacties te organiseren. Dat deed ik vorig jaar bijvoorbeeld bij het 1-jarig bestaan van Affiliateblogger. Dit jaar heb ik zowel mijn als Affiliateblogger’s verjaardag overgeslagen, en is dit het moment om een winactie te organiseren. Zo blijft het een verrassing wanneer je iets via Affiliateblogger kunt winnen!

Dus, wat kun je dit keer winnen en hoe doe je mee? Het is heel simpel: je vult dit winactie formulier in met jouw naam, organisatienaam, e-mailadres en welke van de prijzen je het liefste wilt winnen. Je kunt hierbij kiezen uit een van de geselecteerde Affiliateblogger producten / diensten:

De winnaars krijgen op woensdag 24 oktober persoonlijk bericht. 

Op naar de volgende 400 blogposts!

Op deze winactie zijn actievoorwaarden van kracht. Deze vind je hier.

 

Afbeelding copyright: © Prisca Visser

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

2 gedachten over “Magic number: 400 blogs live op Affiliateblogger [+ winactie!]”

Plaats een reactie