Even voorstellen: Gastblogger Mike Lamboo

Mijn naam is Mike Lamboo en sinds september 2014 ben ik werkzaam bij Symbaloo op het gebied van marketing en sales.

Wat is Symbaloo?

Symbaloo is een personaliseerbare startpagina waarmee gebruikers een dashboard kunnen maken met hun favoriete websites. Inmiddels heeft Symbaloo 11 miljoen gebruikers waarvan ongeveer een half miljoen in Nederland.

Wat doe ik bij Symbaloo?

Bij Symbaloo houd ik me bezig met monetization. Onze voornaamste inkomstenbronnen zijn affiliate marketing, search en de verkoop van extra advertentieruimtes. Een voorbeeld van een extra advertentieruimte is een commerciële wallpaper campagne op de achtergrond van Symbaloo. Hier zijn we eind 2014 al mee begonnen. Ook verkopen we een premium product dat meer geschikt is voor het gebruik in groepen, bijvoorbeeld scholen.

Gastblogger bij Affiliateblogger.nl

Ik ben fan van Affiliateblogger.nl sinds het begin en vind het erg interessant om van veel verschillende mensen te lezen hoe ze affiliate marketing ervaren. In deze wereld zijn er veel verschillende spelers en door samen te werken en van elkaar te leren, kunnen er mooie resultaten worden bereikt!

Zelf denk ik ook iets te kunnen toevoegen aan Affiliateblogger.nl. Zo is een groot deel van mijn werk internationaal. Ik herken de trends en ga deze in mijn blogposts met jullie delen.

Ook ben ik veel bezig met het opzetten van extra promoties. Het valt mij op dat steeds meer affiliate netwerken in de rol van mediabureaus kruipen. Mijn ervaringen op dit vlak zal ik ook met je delen.

Plaats een reactie