Mymoza: promoot een origineel cadeau via affiliate marketing

In een wereld waarin we persoonlijk met elkaar omgaan via het internet, kunnen de verrassingen en cadeaus die je online kan maken niet achterblijven. Wees eens extra origineel voor een speciaal moment en kies voor een gave tool die ik onlangs heb ontdekt (en die je kan promoten via TradeTracker!) Geef jezelf de kans met deze tool om een verrassing voor iemand te maken, in een gebruiksvriendelijke digitale omgeving. Meet Mymoza.

“Cadeaupublishers en publishers die bereid zijn op hun website cadeaus te promoten, opgelet! Deze speler in de cadeaubranche mag niet ontbreken op jouw website.”

 

Wat is Mymoza?

Weet je nog dat je vroeger als kind zelf ging knutselen met kleine stukjes steen om de mooiste mozaïek te creëren? Ik weet het nog als de dag van gisteren. Kleurrijke steentjes die samen een prachtig geheel vormden. Dit idee is precies de achterliggende gedachte van Mymoza, maar dan digitaal. En nee, dat is niet zo stoffig als het klinkt maar juist heel persoonlijk. Met Mymoza gebruik je namelijk foto’s!

Je ziet één grote, mooie foto op afstand. Maar als je dichterbij kijkt, dan zie je een fotomozaïek met honderden kleine foto’s. Maak een foto betekenisvol door deze te creëren met honderden foto’s van een bijzondere dag of moment, bijvoorbeeld een trouwerij of verjaardag maar denk ook aan jubilea van vriendschappen.

Hoe werkt Mymoza?

Mymoza heeft op hun website een handige tool gecreëerd, waarbij je stapsgewijs jouw hoofdfoto en mozaïekfoto’s kunt selecteren. In maar drie stappen maak je zelf een mooie fotomozaïek.

mymoza

Als je tevreden bent met het resultaat, dan kun je voor €7,99 de fotomozaïek downloaden. Wil je deze liever printen? Dat kan vanaf €37,99 en de fotomozaïek krijg je binnen 4 werkdagen geleverd.

Mymoza werkt zelfs ook gratis, als je ervoor kiest een fotomozaïek te maken samen met jouw Facebookvrienden! Het enige wat je hoeft te doen is na afloop de mozaïek delen op social media. Ik kon het zelf niet laten en begon met ‘knutselen’. De zogenoemde vriendenmozaïek is binnen seconden klaar en dit was mijn resultaat. Je kan je dus voorstellen dat ik oprecht enthousiast ben over deze tool!

fotomozaiek

Samenwerken met Mymoza?

Mymoza heeft een goede en gebruiksvriendelijke tool ontwikkeld, die alle digitale foto’s samenbrengen in één persoonlijke uiting. Daarnaast belonen ze hun publishers sterk, zelfs voor de gratis fotomozaïek.

De campagne van Mymoza vind je in TradeTracker, waarbij ze een vaste vergoeding bieden voor de leadtransacties (het downloaden van de gratis vriendenmozaïek voor social media) en een vaste plus variabele vergoeding voor een saletransactie. Dit wil zeggen dat je standaard een vast bedrag uitgekeerd krijgt, met daar bovenop een commissiepercentage van het aankoopbedrag.

Daarnaast hebben ze een uitgebreid bannermateriaal portfolio, gericht op verschillende formaten en verschillende doelgroepen zodat je met het bannermateriaal altijd jouw doelgroep optimaal kan aanspreken.

Wanneer start jij met het promoten van Mymoza?

 

Deze blog is objectief geschreven in samenwerking met Mymoza

Plaats een reactie