Nieuw! Affiliateblogger Masterclass #1: SEO en Content voor Affiliate Marketeers

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.0.47″ custom_padding=”0|0px|38.51102828979492px|0px|false|false”][et_pb_row _builder_version=”3.0.48″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.0.47″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_text _builder_version=”3.0.74″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”]

Affiliateblogger ken je natuurlijk als een online platform waar je extra kennis op doet over affiliate marketing en ziet wat er speelt in de markt. Om nog meer kennis te kunnen delen met betrekking tot trends en ontwikkelingen, maar ook thema’s en branches gaat Affiliateblogger offline… met de Affiliateblogger Masterclass!

Wat is een Affiliateblogger Masterclass?

Dit is een kleinschalig evenement waarin we gezamenlijk dieper ingaan op een bepaald onderwerp. Verschillende experts gaan jouw kennis verbreden met hun interessante, maar ook zeker laagdrempelige sessies. Je hoeft geen voorkennis te hebben om deel te kunnen nemen aan een Affiliateblogger Masterclass.

De eerste Affiliateblogger Masterclass

De allereerste Affiliateblogger Masterclass gaat over de content trend binnen affiliate marketing. Wil jij nog meer inspelen op de content trend of wil je juist weten welke tips en tricks je jouw publishers mee wilt geven op het gebied van SEO? Dan is deze Masterclass voor jou.

Het exacte programma en de sprekers zijn nog even een verrassing en worden medio april bekend gemaakt. Maar we kunnen je wel vast toezeggen dat je aan het einde van de dag niet alleen wegloopt met veel informatie. Tijdens deze Masterclass staan we stil bij content samenwerkingen via affiliate marketing, affiliate x content afrekenmodellen, succescases en SEO-tips. Hier kun je na afloop zelf meteen stappen mee maken!

Na afloop van de Affiliateblogger Masterclass genieten we samen na met een hapje en een drankje.

Meer informatie over de Affiliateblogger Masterclass

De Affiliateblogger Masterclass #1: SEO en Content voor Affiliate Marketeers vindt plaats op vrijdag 2 juni in Van der Valk Hotel in Breukelen. Deze locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer (trein) en tijdens het evenement kan gratis geparkeerd worden. De middag begint om 12.30 uur en is ongeveer afgelopen om 18.30 uur. Dit is inclusief de inloop en goedverzorgde borrel.

Wil jij erbij zijn?

De kaartverkoop voor deze Masterclass is gestart. Omdat we de Masterclass kleinschalig willen houden, zijn de kaarten beperkt beschikbaar. Per direct is de early bird kaartverkoop van start gegaan. De early bird loopt tot 1 april 2017, en zo lang de voorraad strekt. Klik op onderstaande button om tickets te kopen of klik hier.

Eventbrite - Affiliateblogger Masterclass #1: SEO en Content voor affiliate marketeers

Wil je meer informatie over de Affiliateblogger Masterclass? Bekijk dan hier het evenement of neem persoonlijk contact met ons op.

 

Afbeelding copyright: © PhotoSG via Fotolia

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Plaats een reactie