Nieuw bij Affiliateblogger Training: gratis downloadbare bestanden!

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.0.47″][et_pb_row _builder_version=”3.0.48″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.0.47″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_text _builder_version=”3.0.74″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”]

Begin augustus is de Affiliateblogger Training omgeving mét community gelanceerd. Inmiddels zitten we met 60 man in deze community, staat er een borrel gepland voor 28 september en kan er betaald online trainingen gevolgd worden. Vanaf vandaag is er is een nieuwe sectie beschikbaar: freebies! Op de Freebies pagina kun je gratis bestanden downloaden die je verder op weg helpen met affiliate marketing.

Wat voor bestanden worden er aangeboden?

Momenteel worden er vijf bestanden aangeboden: van een begrippenlijst met de meest voorkomende begrippen binnen affiliate marketing tot een handig RFI-bestand om de juiste informatie op te vragen bij een affiliate netwerk als je nog in de oriëntatie (of overstap) fase zit. Ook kun je voor de komende maanden in 2018 nog een planning downloaden zodat je het overzicht behoud. Die voor 2019 volgt snel, evenals verschillende checklists en voorbeeld briefings. 

Houd de freebies pagina dus regelmatig in de gaten zodat je geen toffe freebies mist.

Waarom geef je gratis bestanden weg?

Een veelgestelde vraag, waar meerdere antwoorden op zijn. Allereerst: vanuit Affiliateblogger wil ik affiliate marketing voor iedereen mogelijk maken én jouw eerste hulpbron zijn bij affiliate marketing. Door met jou gratis bestanden te delen, kun jij sneller meters maken! 

De bestanden beantwoorden vragen die ik dagelijks van ondernemers (zowel adverteerders als publishers) krijg. Het kost tijd om bestanden zelf te creëren, maar ook inzicht in specifieke onderdelen. Als je nog niet eerder affiliate marketing hebt ingezet, hoe weet je dan wat je nodig hebt? Of welke vragen je kunt stellen aan een affiliate netwerk? Daar helpen deze bestanden je bij.

Daarnaast geven dit soort bestanden een goede weergave van mijn online trainingen. Het heeft raakvlak met de topics die ik in de trainingen behandel, maar ook met de topics die ik tijdens mijn gratis webinars bespreek. Mocht je ooit ergens meer over willen weten, dan kun je altijd aanhaken bij een gratis webinar of dan kun je een online training volgen.

Wat gebeurt er na het downloaden van een bestand?

Om een bestand te kunnen downloaden, ga je het bestelproces in waarbij je €0,- ‘afrekent’. Hiervoor heb je een account nodig en met dit account heb je meteen toegang tot de Community. Hierin kun je contact leggen met andere affiliate professionals, blijf je op de hoogte van evenementen en ontwikkelingen binnen de Community, en het forum bezoeken. Dit hoef je niet te doen, maar je bent meer dan welkom om actief deel te nemen aan de Community. 

Download vanaf vandaag freebies in Affiliateblogger.Training.

Afbeelding copyright: © Jacek Dudzinski via 123RF.com

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Plaats een reactie