Nieuw: Solden.be online community vanaf 15 maart

Solden.be, grootste kortingenplatform van België, is vanaf 15 maart niet alleen een kortingenplatform maar heeft dan ook een online community.

Het platform wilt graag meer zijn dan alleen een platform dat kortingscodes het wereldwijde web op slingert. Vanuit deze gedachtegang is het idee van de Solden.be online community ontstaan: een community waarbij de online shopper centraal staat.

Romee Linnekamp van Solden.be vertelt: “de Belgische consumenten zijn het kloppende hart van Solden.be en hun behoeften zijn dan ook de drijfveer geweest van dit vernieuwde platform.”

Iedere shopper, die lid is van de community, kan stemmen op deals die online staan en als gebruiker kun je zo gemakkelijk en snel de beste deals terugvinden op Solden.be. Ook kunnen leden zelf werkende kortingscodes delen op het platform. Tevens kunnen leden in discussie gaan met anderen over specifieke acties en kortingscodes, zodat de community uiteindelijk zoveel mogelijk korting krijgt.

De lancering zal niet in stilte gaan. Zo is vandaag de dagelijkse winactie gestart, waarbij consumenten kans maken op gave prijzen. Denk hierbij aan een 3D printer of giftcards. Meedoen? Dat kan via de website en via de Facebook-pagina.

Plaats een reactie