Performance Marketing Awards 2017: de affiliate winnaars

De Performance Marketing Awards 2017 vonden gisteren (25 april) plaats in het Grosvenor House Hotel in London. Er zijn verschillende Awards uitgekeerd binnen performance gerelateerde topics, waaronder ook een aantal affiliate marketing gerelateerde. Ik zet de winnaars van je op een rij.

Best affiliate marketing innovation: Button
Button is benoemd tot de beste affiliate marketing innovatie vanwege zijn innovatieve technologie waarbij het device mobiel centraal staat. Ze faciliteren app-naar-app commerce en creëren daarmee een nieuwe omzetstroom voor mobiele publishers.

Best managed affiliate program: CJ Affiliate en TUI
TUI heeft in samenwerking met CJ Affiliate hard gewerkt aan een nieuwe benadering van de statistieken en daarmee ook de beloning hiervan. Dit is gerealiseerd door de juiste CPA metingen en het bewijzen van de waarde van het herontdekken en herevalueren van de traditionele benaderingen.

Industry choice of Advertiser: AO.com met Performance Horizon
AO.com’s klantgerichte aanpak steeg boven die van concurrenten uit. AO.com onderscheidt zich door geen moment te aarzelen bij het op maat maken van een aanpak om de doelstellingen van relaties te behalen.

Industry choice of Network: Awin
Het merk is nog pas net om van zanox naar Awin en heeft nu alweer een Award in de wacht gesleept als Industry choice of network. Dit hebben ze behaald door hun toonaangevende technologie, account- en klantmanagement en bereidwilligheid net even iets harder te gaan dan de rest. Dit efficiënte netwerk zorgt voor een consistent sterke brug tussen adverteerders en publishers. Awin heeft ook erkenning gekregen voor gegevensinzichten.

Industry choice of Publisher: TopCashback
Geprezen om zijn uitstekende service en het vermogen om sterke relaties op te bouwen, evenals de onvermoeibare inspanningen om resultaten en vooruitgang in nieuwe kanalen en technologie te bewerkstellingen, is TopCashback dit jaar verkozen tot Industry Choice of Publisher.

Tijdens de Performance Marketing Awards zijn er nog veel meer Awards toegekend. Bekijk ze hier allemaal.

Plaats een reactie