Promoot jij ABOUT YOU al?

Op 10 oktober was het zo ver: webshop ABOUT YOU werd groots gelanceerd in Nederland. Alle mogelijke media uitingen werden ingezet om heel Nederland op de hoogte te brengen van de lancering van deze shop: van billboards tot influencers. Maar wist je dat ABOUT YOU ook een affiliate programma heeft dat jij kunt promoten?

Over ABOUT YOU

Even terug naar het begin. Als affiliate marketeer wil je natuurlijk eerst weten wie en wat je promoot, voordat je je aanmeldt voor het affiliate programma. ABOUT YOU is de eerste online fashion shop die je werkelijk inspireert, met duizenden producten en meer dan 500 merken. Aanbod is groots en zo is er gelukkig altijd wel iets dat jij kunt promoten.

Maar wat maakt ABOUT YOU nu zo onderscheidend? Waarom kopen klanten bij bij deze webshop?
ABOUT YOU stelt de consument voorop. Zo zorgen ze ervoor dat verzending en retournering gratis is, de levertijd snel is, dat consumenten 100 dagen retourrecht hebben en dat kopen op rekening geen enkel probleem is. Daarnaast is het aanbod van zoveel verschillende merken een must voor consumenten, ze kunnen alles vinden binnen één platform. Tot slot zal de consument juist bestellen bij deze webshop, niet alleen vanwege voorgaande voordelen, maar ook vanwege de persoonlijke benadering, de juiste producten en de sterke inspiratiefactor.

Het affiliate programma

Het affiliate programma van ABOUT YOU draait bij affilinet en de site is gekickstart met welkomstkortingen tot 40% (let op: geldig tot 22 oktober). Mooie kans om te starten met promoten!

Belangrijke informatie om te weten voordat je start met promoten:
– Commissie tot en met 15%
– Persoonlijk contact
– Van banners tot productfeeds, het is beschikbaar!
– 30 dagen cookietijd

Juist omdat ze zo gefocust zijn op de aanwezigheid in de hoofden van de consumenten, is dit het moment dat jij deze webshop moet gaan promoten. Doordat ABOUT YOU top of mind is, is de kans groot dat jouw bezoekers op zoek gaan naar deze inspirerende webshop op jouw platform. Go for it, voeg ABOUT YOU toe en start vandaag nog met promoten.

[Dit artikel is geschreven in samenwerking met ABOUT YOU]

Plaats een reactie