Publishers, zijn jullie al klaar voor de feestdagen? [webinar]

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.0.47″][et_pb_row _builder_version=”3.0.48″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.0.47″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_text _builder_version=”3.0.74″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”]

Vanavond geef ik het webinar ‘Hoe bereid je je voor op de feestdagen?’, speciaal voor publishers. Ik merk namelijk dat perioden als deze, waarin veel actiematig gewerkt kan worden en die erg belangrijk zijn voor zowel adverteerder als publisher, nog onvoldoende vooruit gewerkt wordt.

Grote adverteerders en grote publishers maken deals in de aanloop naar het vierde kwartaal, waarin veel te wachten staat. Deze deals worden aan het begin van het jaar, of op z’n laatst in de zomerperiode gesloten. De beste plekjes zijn gereserveerd, bedragen zijn toegezegd en het verkrijgen van het promotiemateriaal kan in gang gezet gaan worden. 

Als je een minder grote publisher bent, of niet hebt gecommuniceerd dat je extra exposure mogelijkheden ter beschikking hebt voor Q4, zal je ongetwijfeld nog geen dealtjes gemaakt hebben met adverteerders. Eind september en begin oktober is het uitgelezen moment om dit alsnog te doen.

Inhoud van het webinar

Tijdens het webinar op donderdag 20 september ga ik dieper in op de volgende punten:

  • Waarom je nu al dealtjes moet hebben gemaakt voor de komende periode
  • Inventariseer feestdagen en belangrijke momenten
  • Welke verschillende types extra exposure zijn er?
  • Hoe behoud je het overzicht en creëer je maximaal bereik voor iedereen?
  • Hier let je op bij het maken van extra deals met adverteerders

Het webinar start om 19.30 uur en je kunt je hier nog gratis aanmelden.

Onderliggend aan het webinar over de voorbereiding voor de feestdagen, ligt het verder vooruitplannen voor 2019 als je de smaak te pakken hebt. 

Download Freebies

Via de Affiliateblogger Community kun je handige Freebies downloaden met betrekking tot de voorbereiding: een handig overzicht met inspiratievolle feestdagen en (actie)momenten, een Excel met jaarplanning 2018 die je meteen kunt invullen en een checklist waar je zo detailleert mogelijk de samenwerking op kan verwerken.

Ik hoop je vanavond bij het webinar te zien! Mocht het niet lukken, meld je dan alsnog aan zodat je de terugkijk link krijgt. Deze is geldig tot het volgende webinar. 

 

Afbeelding copyright: © belchonock via 123RF.com

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Plaats een reactie