De beste relatiegeschenken die te maken hebben met sport

Sportieve relatiegeschenken zijn een manier om een gezonde relatie met je klanten of met je personeel op te bouwen. Sporten is belangrijk voor een gezonde levensstijl en de meeste mensen houden zich bezig met een bepaalde vorm van sport. Met een sportief relatiegeschenk heb je een goede reden om relaties en je personeel nog verder te stimuleren om met sport bezig te zijn. In dit artikel geven we je tips voor sportieve relatiegeschenken. 

Bidon

Tijdens het sporten is het belangrijk om voldoende te drinken. Binnen een uur kun je wel een liter vocht kwijtraken waardoor je harder moet werken, omdat je bloedvolume afneemt. Een bidon is dus iets dat je altijd bij je hebt als je gaat sporten. Een bidon bedrukken met je bedrijfslogo is daarom een goede manier om je merk onder de aandacht te brengen. Op de sportschool, op het voetbalveld of in het park komen veel mensen waardoor je merk door een groot publiek gezien zal worden. 

Sportarmband

Ken je dat, je gaat hardlopen, maar je hebt geen idee waar je je telefoon moet laten. In je zak stoort hij je bij het bewegen en in je hand houden zorgt er ook voor dat je niet vrij kunt bewegen. Toch is het fijn om te kunnen hardlopen met muziek op. Met een sportarmband die je om je arm doet kun je je telefoon stevig bevestigen zonder dat je er last van hebt. Ook je huissleutel kun je erin kwijt. Een super handig sportief artikel om als giveaway of relatiegeschenk te geven. 

Sporthanddoek

De belangrijkste reden om een handdoek te gebruiken in de sportschool is hygiëne. Een handdoek voorkomt dat jouw zweet op de apparatuur komt en hij beschermt je tegen bacteriën en virussen van anderen die wel zijn achtergelaten op de apparatuur. Een handdoek is ook bij andere sporten handig om het zweet van je hoofd te halen of om te gebruiken na het douchen. Een handdoek bedrukken met je bedrijfslogo is dan ook een perfecte manier om mensen in contact te brengen met je merk. Een handdoek is een groot item en valt behoorlijk op. 

Koeltas

Een koeltas is erg handig voor hikers. Als wandelen jouw sport is en je komt vaak in warme landen om tofste plekken te ontdekken is een koeltas een onmisbaar item. Een koeltas zorgt ervoor dat je drinken altijd koud blijft. Erg belangrijk als je aan het wandelen bent in een warme omgeving. Koud drinken zorgt ervoor dat je niet oververhit raakt en niet uitdroogt. Een handig en origineel relatiegeschenk dus.

Slippers

Als zwemmen je sport is dan kun je slippers goed gebruiken. Slippers in het zwembad beschermen je voeten tegen schimmels en infecties die je er makkelijk kunt oplopen. Ook slippers kun je bedrukken met je bedrijfslogo of een slogan. Slippers met een logo erop zijn een goede manier om je merk onder de aandacht te brengen. 

Rugzak 

Een rugzak is altijd een handig product. Of het nu voor dagelijks gebruik is of voor gebruik in de sportschool. Als je gaat sporten kun je er je sportschoenen, je handdoek en je bidon in kwijt. In het voorvakje vind je ruimte voor je sleutels, telefoon of portemonnee. Geef je een rugzak als relatiegeschenk, dan zal deze met zekerheid goed worden benut door je klanten of je personeel. 

Springtouw

Touwtjespringen is een van de beste work-outs die er zijn. Je hartslag gaat omhoog en je bouwt conditie op. Daarnaast verbrand je er veel calorieën mee. Je traint ook verschillende spiergroepen, zoals je benen, billen, armen en buik. Sommige springtouwen zitten in een speciale opbergzak. Deze opbergzak kun je laten bedrukken met je bedrijfslogo. Een springtouw als relatiegeschenk is een goede manier om medewerkers of je relaties te motiveren om meer aan sport te doen. 

Sportshirt

Een sportshirt gemaakt van ademend materiaal is ideaal voor het uitvoeren van al je sportactiviteiten. Niet ieder shirt is gemaakt om in te sporten. Daarom is het fijn om vaste sportkleding te hebben, waarin je makkelijk kunt bewegen en die goed ademen zodat je lichaamstemperatuur goed in balans blijft. Op een shirt kun je eenvoudig je bedrijfslogo of een andere boodschap laten drukken, waardoor het een mooi promo-item wordt om als relatiegeschenk aan te bieden of als giveaway voor je personeel.

Plaats een reactie