Tradedoubler en Bannerwise gaan samenwerking aan

Internationaal affiliate netwerk Tradedoubler is sinds kort een samenwerking aangegaan met het Amsterdamse Bannerwise. Een mooie toevoeging aan de extra features die Tradedoubler aan haar adverteerders kan bieden.

Wat is Bannerwise?

Met Bannerwise kun je makkelijk zelf (HTML5) banners maken, zo ben je niet meer intern afhankelijk van de juiste banners in de juiste formaten voor het affiliate kanaal. Met deze online tool kun je op basis van één ontwerp een reeks banners in verschillende formaten, voor verschillende apparaten en advertentieplatformen aanmaken.

Als je via deze tool zelf (HTML5) banners creëert, dan kunnen deze meteen in het juiste formaat voor Tradedoubler worden aangemaakt. Ook kan Bannerwise deze banners in een gewenst formaat omzetten voor alle andere grote advertentienetwerken. Denk hierbij aan Google DoubleClick, Google Adwords, Adform en nog veel meer.

Niet alleen HTML5, maar ook Dynamisch

Altijd al dynamische banners aan je publishers willen bieden? Met Bannerwise kun je meerdere producten dynamisch in één banner promoten. Hoe werkt dit?

Stap 1. Voeg in Tradedoubler een aparte feed to met de producten die je graag wilt promoten via dynamische bannering.
Stap 2. Maak via Bannerwise een dynamische banner aan en selecteer de feed en de producten.
Stap 3. Tradedoubler voegt de banners toe aan jouw programma en zorgt ervoor dat deze beschikbaar worden voor jouw publishers. Als je de producten en/of prijzen in de feed op een later moment aanpast, dan worden deze automatisch in de banners bijgewerkt.

Voor vragen, meer informatie of aanmelding kun je terecht bij jouw Tradedoubler accountmanager.

Plaats een reactie