Tradedoubler lanceert Premium Publisher Group

Affiliate netwerk Tradedoubler heeft de Premium Publisher Group (kortweg: PPG) in Nederland gelanceerd. De groep heeft het doel om belangrijke KPI’s binnen affiliate marketing makkelijker te behalen. Voorbeelden van deze KPI’s zijn sales, omzet en omzetgroei.

Wie zitten in deze groep?

In de PPG zitten publishers waarmee Tradedoubler een goede samenwerking hebben en waarvan het netwerk weet dat deze betrouwbaar zijn. Ook moeten deze publishers aan zeer strenge kwaliteitseisen voldoen. Regelmatig worden er nieuwe publishers toegevoegd aan deze groep, omdat de Tradedoubler publisher experts continu op zoek zijn naar nieuwe samenwerkingen.

Welke voordelen kent deze groep?

De groep is ideaal voor het verspreiden van acties en dit biedt zowel voordelen voor de adverteerder als publisher.

Als adverteerder kun je de groep gebruiken om bijvoorbeeld acties eerder te communiceren aan deze publishers, zodat ze beter voorbereid zijn op de komst van deze specifieke actie. Ook kunnen er binnen deze groep exclusieve deals uitgezet worden, of werken met een commissie verhoging.

Als publisher krijg je natuurlijk sneller de acties binnen en heb je een verhoogde kans op het promoten van exclusieve deals of het krijgen van een verhoogde commissie voor het promoten. Daarnaast krijg je als geselecteerd lid van de PPG via Tradedoubler uitnodigingen voor trainingen en webinars. Ook kun je automatisch aangesloten worden voor nieuwe programma’s.

Ik wil lid worden!

Wil je als publisher lid worden van deze groep? Dan kun je je aanmelden door een e-mail te sturen naar Tradedoubler. Als je als adverteerder geïnteresseerd bent in de groep, dan kun je contact opnemen met je accountmanager voor de mogelijkheden.

Plaats een reactie