Update Affiliateblogger.nl

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.0.47″ custom_padding=”0|0px|38.51102828979492px|0px|false|false”][et_pb_row _builder_version=”3.0.48″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.0.47″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_text _builder_version=”3.0.74″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”]

In mijn eerdere blog heb ik aangegeven waarom ik op dit moment iets minder blog… Ik vind het jammer dat ik minder tijd hierin heb kunnen steken de afgelopen tijd, en volgens mij jij ook! Ik heb meerdere vriendelijke berichten ontvangen of ik nog wel weer regelmatiger ga bloggen en hoe ik dit dan voor me zie.

Ja, ik ga weer regelmatiger bloggen

Yes! Kogel is door de kerk: natuurlijk ga ik weer regelmatiger bloggen. Ik heb namelijk de eerste versie van mijn manuscript voor mijn boek ingeleverd en dat scheelt veel tijd. Het is namelijk behoorlijk lastig om over hetzelfde onderwerp te schrijven voor twee verschillende media. Wat verklap je wel al, wat nog niet en hoe ga je hiermee om? Dat is volledig mijn uitdaging, maar wel een knaplastige!

Ik ga je het volgende toezeggen. Ik ga weer regelmatiger bloggen en deze ook met regelmaat plaatsen. Zodat je precies weet wanneer je van mij een blog kan ontvangen. De dagen dat je van mij een blog kan verwachten zijn maandag en donderdag. En natuurlijk ben ik ook nog steeds beschikbaar om gezellig het gesprek met je aan te gaan. Per mail, fysiek. Alles kan en alles mag.

Over bijkletsen gesproken, wie is er volgende week nog meer op de nieuwjaarsborrel van Tradedoubler? 🙂

 

Afbeelding copyright: © Tierney via Fotolia

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Plaats een reactie