Vacature: Affiliate marketeer bij wehkamp

wehkamp is op zoek naar een affiliate marketeer in hart en nieren. Met hun eigen affiliate netwerk en persoonlijk contact met de partners hebben ze een stevig affiliate programma staan. Wil jij een bijdrage leveren aan dit succesverhaal? Voeg je dan bij het wehkamp affiliate marketing team en solliciteer op deze vacature.

Wie is wehkamp’s nieuwe affiliate marketeer?
Binnen het wehkamp affiliate marketing team ben je intern en extern het eerste aanspreekpunt voor alle strategische, technische en organisatorische affiliate gerelateerde zaken. Je zorgt altijd voor de beste resultaten, bijvoorbeeld door de affiliate campagnes op de juiste plek op de juiste tijd te krijgen en optimalisatieslagen te maken. Je stuurt het white-label affiliate netwerk aan en je gaat voor de allerbeste persoonlijke samenwerking met jouw partners. Daar behoort ook het recruiten van nieuwe publishers bij!

Wat verwacht wehkamp van jou?
Accountmanagement zit in je: je houdt van het opbouwen, onderhouden en het verbeteren van relaties met de huidige en nieuwe partners binnen het wehkamp affiliate programma. Je kent affiliate netwerken van binnen en buiten en je bent in staat om de grote beschikbare hoeveelheid data uitstekend te analyseren om zo de juiste kansen te vinden om te groeien met het wehkamp affiliate programma. Daarnaast weet je alles over bruto/netto-keuringen, ontdubbelingen en productfeeds!

Verder verwacht wehkamp het volgende van je:

  • Je hebt HBO of Academisch werk- en denkniveau;
  • Je bent fulltime beschikbaar en hebt bij voorkeur minimaal drie jaar ervaring binnen affiliate marketing (een pré is binnen de travel/retail branche of bij een affiliate netwerk);
  • Je vindt het leuk om in teamverband werkzaam te zijn en je bent hier enorm goed in;
  • Je bent resultaatgericht, hebt een aantoonbaar sterk analytisch vermogen en je bent datagedreven;
  • Je communicatievaardigheden zijn uitstekend, zowel in woord als geschrift en je houdt van het opbouwen en onderhouden van relaties waar je regelmatig mee communiceert;
  • Je kan goed zelfstandig werken, hebt ook voor detail en je bent proactief ingesteld;
  • Uiteraard heb je een aantoonbare passie voor online marketing en specifiek affiliate marketing;
  • En je hecht waarde aan teamspirit en een goede sfeer. De nerfgun pijltjes vliegen je letterlijk om de oren en dit gevecht ga je niet uit de weg.

Het wehkamp affiliate marketing team
Je gaat samenwerken met wehkamp’s andere affiliate marketeer en regelmatig wordt het team versterkt door een stagiair affiliate marketing. Het wehkamp affiliate team valt binnen het online marketing-team, dat naast affiliate bestaat uit het SEO-, PPC- en CRM/e-mail team. Het team heeft een gezamenlijke passie voor online marketing en is jong, enthousiast en complementair.

Durf jij deze uitdaging aan te gaan bij wehkamp in Zwolle? Ga jij ervoor zorgen dat er nog veel meer resultaat behaald wordt binnen het affiliate team? Deel dan jouw kennis en expertise binnen deze functie als affiliate marketeer binnen wehkamp. Solliciteer hier.

Plaats een reactie