Vacature: Affiliate Marketeer bij Albelli

 

Wil jij werken bij één van de grootste fotoboeken specialisten van Europa?

Albelli, onderdeel van Albumprinter, is op zoek naar een affiliate marketeer. Voel jij je geroepen om de affiliate campagne van Albelli te runnen en deel uit te maken van het online marketing team? Lees dan snel verder.

In Amsterdam staat het kantoor van Albelli, waarbij het internationale team dat actief is voor de verschillende markten in Europa (Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Zweden, Noorwegen en het Verenigd Koninkrijk) dagelijks de organisatie draaiende houd. Think smart, live curiously, work collaboratively and act passionately. Dat is waar de organisatie voor staat. De organisatie groeit hard met hun specialisatie in fotoproducten.

Wist je dat de drukker in Den Haag staat, waar de verschillende Europese markten vanuit bediend worden?

Wat ga je doen als affiliate marketeer bij Albelli?
Je bent onderdeel van het Online Marketing Team en je rapporteert direct aan de Online Marketing Manager. Het team is jong en dynamisch, met een passie voor online marketing en grote ambities. Als affiliate marketeer ben je verantwoordelijk voor de sales binnen het affiliate kanaal en de overall resultaten van affiliate in Europa. Je werkt uiteraard nauw samen met andere online marketing specialisten en marketeers om samen tot de beste resultaten te komen. De volgende werkzaamheden behoren tot jouw takenpakket:

 • Manage en optimaliseer alle affiliate campagnes van Albumprinter labels met als doel een stijging in verkeer en sales;
 • Het opzetten, testen, runnen, analyseren en rapporteren van campagnes;
 • Het managen van relaties met publishers;
 • Het actief zoeken van nieuwe publishers;
 • Het optimaliseren van de commissiestructuur van Albumprinter;
 • Het optimaliseren van verschillende landingspagina’s en actiepagina’s;
 • Het automatiseren van processen om efficiënter te werken.

Wat verwacht Albelli van jou?
Als affiliate marketeer bij Albelli is het belangrijk dat je zelfstandig te werk gaat, zelf prioriteiten stelt, snel nieuwe dingen oppakt en beslissingen durft te nemen. Je gaat een uitdaging niet uit de weg, multitasken doe je graag en je bent een team player. Ook ben je stressbestendig en je hebt bij voorkeur basiskennis over andere online marketing kanalen als SEO, SEA, Display en Retargeting. Check, check, dubbel check? Mooi! Over welke punten beschik je nog meer?

 • Je hebt 1 tot 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie in een van de eerder genoemde EU landen;
 • Je hebt ervaring met affiliate netwerken;
 • Je communicatie is excellent en je bent sociaal ingesteld;
 • Je Engelse taal is sterk;
 • Je bent excellent in het bouwen en onderhouden van relaties en partnerships.

Wat biedt Albelli jou?
Naast een super gave baan in een internationaal team met kennis van zaken, in een hard groeiende en dynamische omgeving, krijg je veel voldoening van deze baan. Je krijgt de kans jezelf te ontwikkelen binnen een informele sfeer, waarbij je jouw handen uit de mouwen kan steken. Iedere dag krijg je een fantastische lunch voorgeschoteld, iedere vrijdagmiddag een borrel en vergeet niet dat ‘work hard, play hard’ goed bij de Albelli cultuur past.

Waar wacht je nog op! Solliciteer hier.

Deze vacature is vervuld.

Plaats een reactie