Vacature: Affiliate Specialist bij Greenhouse

[et_pb_section bb_built=”1″ _builder_version=”3.0.47″ custom_padding=”0|0px|38.51102828979492px|0px|false|false”][et_pb_row custom_padding=”35px|0px|19.246322631835938px|0px|false|false” _builder_version=”3.0.48″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_button button_url=”https://www.werkenbijgreenhousegroup.nl/vacatures/vacature-affiliate-specialist” button_text=”Solliciteer nu naar de vacature Affiliate Specialist” button_alignment=”center” _builder_version=”3.15″ custom_button=”on” button_text_size=”25px” button_text_color=”#ffffff” button_bg_color=”#670196″ button_border_color=”#670196″ button_text_color_hover=”#ffffff” background_layout=”dark”]
[/et_pb_button][et_pb_text _builder_version=”3.15″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”]

Ben jij klaar voor een volgende stap in jouw carrière? Greenhouse in Eindhoven is op zoek naar een Affiliate Specialist die het online marketing team komt versterken.

De functie: Affiliate Specialist

Als Affiliate Specialist ben je verantwoordelijk voor de affiliate marketing activiteiten van de klanten van Greenhouse. Samen met klanten zet je de strategie voor het affiliate kanaal op en zorg je voor een perfecte uitvoering van deze strategie. Het doorvertalen van de doelstellingen naar online business behoort tot jouw dagelijkse verantwoordelijkheid, evenals het verder uitbouwen van de kansen binnen affiliate marketing om zo meer sales en omzet te realiseren en het opmaken van rapportages en analyses.

Communicatie is een belangrijke factor binnen deze rol. Je staat immers in contact met interne belanghebbenden, de klanten, de affiliate netwerken en de affiliates.

Waar kom je te werken?

Bij Greenhouse werken meer dan 500 ambitieuze talenten in hartje Eindhoven. Onder Greenhouse vallen vijf toonaangevende bureaus, waarbij consumer friendly marketing centraal staat. Binnen het bedrijf kun je zelf jouw carrière vormgeven met een gezonde dosis van innovatie, plezier en toewijding.

Data is het kloppende hart van het bedrijf, waarmee de volledige online marketing mix voor klanten geoptimaliseerd kan worden. Digitale marketing is de speeltuin van de developers en met creativiteit wordt de merkwaarde van klanten vergroot.

Leuke feitjes over Greenhouse? De gemiddelde leeftijd is 30 jaar, 47% houdt van gamen en de organisatie kent 17 verschillende nationaliteiten!

Voor deze functie…

Om te starten als Affiliate Specialist is relevante werkervaring binnen affiliate marketing een pré, maar kennis over affiliate marketing is een must. Daarnaast ben je niet bang voor de techniek achter de online marketing en heb je kennis over tracking en analytics.

Natuurlijk heb je HBO werk- en denkniveau, ben je gewend om met een commerciële inslag te werken, en beheers je uitstekend de Nederlandse en Engelse taal. Verder ben je communicatief sterk, ondernemend en analytisch.

In de praktijk betekent dit, naast bovenstaande, dat je op de voet de ontwikkelingen binnen affiliate marketing, web analytics, feedmanagement en online advertising technologieën volgt. Het proactief terugkoppelen van nieuwe innovatieve mogelijkheden aan onze klanten behoort tot één van jouw taken. Innovatie staat bij Greenhouse hoog in het vaandel!

Dat je slim, ambitieus en vol passie te werk gaat is iets wat dagelijks van je verwacht wordt. Binnen de agency wordt namelijk veel waarde gehecht aan het zelf opleiden van specialisten, die iedere dag iets bijleren.

Herken jij jezelf in deze vacature? Lees snel verder wat Greenhouse voor jou mogelijk maakt!

Wat biedt Greenhouse jou?

Naast deze super toffe baan waarbij je werkt voor de gaafste merken in hartje Eindhoven, is er volop mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling. Je krijgt te gekke arbeidsvoorwaarden en er wordt gefocust op jouw gezondheid. Jij bent belangrijk! Daarnaast geldt er een echte work hard, play hard mentaliteit. Zo worden er borrels georganiseerd en is er jaarlijks een weekendje weg.

Ik wil deze baan!

Wil jij aan de slag als Affiliate Specialist bij Greenhouse? Wacht geen seconde langer en solliciteer vandaag nog.

Na jouw sollicitatie zal er een screening plaatsvinden, gevolgd door een kennismakingsgesprek. Klikt het? Dan maak je als kandidaat voor deze functie een analytische test en krijg je een tweede gesprek. Zijn jullie beide nog steeds enthousiast? Een dagje meelopen om te kijken of er echt een match is, is de volgende stap. Daarna krijg je een voorstel en start jouw Greenhouse avontuur!

 

[/et_pb_text][et_pb_button button_url=”https://www.werkenbijgreenhousegroup.nl/vacatures/vacature-affiliate-specialist” button_text=”Solliciteer nu naar de vacature Affiliate Specialist” button_alignment=”center” _builder_version=”3.15″ custom_button=”on” button_text_size=”25px” button_text_color=”#ffffff” button_bg_color=”#670196″ button_border_color=”#670196″ button_text_color_hover=”#ffffff” background_layout=”dark”]
[/et_pb_button][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]