Vacature: stage Online Marketing / SEO bij Saleduck

Saleduck in Amsterdam, onder andere bekend van Solden.be, is op zoek naar een SEO-topper die het leuk vindt om te schrijven en dit bovenal ook goed kan. Dus ben jij ambitieus, toegewijd en gezellig en wil jij helpen om van het merk Saleduck een nog groter succes te maken? Solliciteer dan nu naar deze gave stagefunctie.

Over de stage
Bij Saleduck kom je in een internationaal team terecht, waarbij je werkt aan de uitbreiding van hun succesvolle kortingscodeplatform en de groei van het merk. Tijdens deze Online Marketing en SEO-stage heb je maar een doel: het zo hoog mogelijk laten verschijnen van onze websites in Google en hier ook blijven. Dit doe je natuurlijk met ijzersterke SEO-teksten, maar deel vooral ook jouw ideeën over de verbetering van de huidige SEO en social mediastrategie.

Verantwoordelijkheden
Binnen de stage Online Marketing / SEO ben je verantwoordelijk voor:

  • Copywriting en SEO
  • Linkbuilding
  • Positionering
  • Indexactie
  • PR

Ben jij de top stagiair waar Saleduck naar op zoek is?
Spreek je ABN, heb je een goede taalvaardigheid en volg je minimaal een HBO opleiding? Dan kun je al solliciteren naar deze stagefunctie. Het is wel een pre als je een achtergrond in Online Marketing/SEO/Communicatie hebt en als je woonachtig in of rondom Amsterdam bent.

Wil je solliciteren?
Saleduck biedt je niet alleen een uitdagende stage met veel verantwoordelijkheden, een geweldig kantoor op een mooie locatie en de kans om jezelf te ontwikkelen in een dynamisch groeiend bedrijf. Je krijgt ook nog een stagevergoeding van €350,-.

Dus kruip in je pen, schrijf de beste motivatiebrief die je kan bedenken, geef je CV een make over en solliciteer via de website of rechtstreeks per e-mail via romee@saleduck.com.

Plaats een reactie