Vervroegd Kerstcadeautje: nieuwe freebies!

Het is bijna Kerst! Tijd voor een leuke cadeautjes die je gratis kunt downloaden in de Affiliateblogger Training omgeving. Zo zijn de jaarplanningen voor 2018 niet meer te downloaden, en staan de 2019 varianten voor je klaar. Ook kun je vanaf nu meer gestructureerd bannermaterialen aanvragen bij jouw designer of designteam dankzij de standaard briefing bannermateriaal. Merry Christmas!

Freebie: jaarplanning voor publishers en adverteerders

Met het nieuwe jaar voor de deur kun je nu starten met jouw jaarplanning. Deze jaarplanning kent twee varianten: de publishers variant en de adverteerders variant. Het doel van het inzetten van een jaarplanning is om meer structuur te geven aan jouw affiliate marketing activiteiten, zodat jij productiever en efficiënter te werk kunt gaan. Zo bespaar je tijd, en houd je het overzicht!

Let op: de 2018 varianten zijn niet meer te downloaden.

Download hier de jaarplanning voor publishers en hier de jaarplanning voor adverteerders.

Freebie: briefing bannermateriaal

Geef je nu ongestructureerd je aanvragen voor bannermaterialen door? Dat kan beter! In de Training omgeving vind je nu een standaard briefingsbestand die je kunt gebruiken om bannermateriaal aan te vragen. Zo weet je zeker dat je niets over het hoofd ziet, van het zelf selecteren van een afbeelding tot de communicatie op de banner.

Maak jouw designer of designteam blij met deze nieuwe manier van banners aanvragen!

Download hier de briefing bannermateriaal.

Alle freebies

Er staan, naast deze nieuwe freebies, nog meer freebies live. Denk bijvoorbeeld aan handige checklists, een voorbeeld Request for Information bestand en interessante feestdagen cheatsheet waar je op in kunt spelen. Bekijk alle freebies hier.

Alle freebies zijn gratis te downloaden en zijn bedoeld om jou verder te helpen met affiliate marketing.

 

Afbeelding copyright: © Elizabeth Crego via 123RF.com

 

Plaats een reactie