De waarde van de juiste tijdsbesteding: hoe publishers succesvol producten promoten

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.0.47″][et_pb_row _builder_version=”3.0.48″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.0.47″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_text _builder_version=”3.0.74″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”]

Een eigen affiliate webshop met producten van adverteerders die bij jouw shop passen. Klinkt fantastisch, toch? Maar bij het opzetten van een dergelijke webshop komt veel kijken. Ga je zelf aan de slag met productfeeds, of besteed je het uit?

Tijdens de sessie

Tijdens deze sessie gaan Rick Curé en Marieke Struijk je vertellen hoe publishers succesvol producten kunnen promoten. Er is namelijk geen goed of fout, zowel het uitbesteden als het zelf aan de slag gaan met de productfeeds hebben hun voor- en nadelen. Rick en Marieke delen hun inzichten aan de hand van hun ervaringen bij Shopsuite, de online tool die het inrichten van shops voor publishers makkelijk maakt.

Wil je meer weten over Shopsuite? Eerder interviewde ik Maarten, co-founder van Shopsuite, over hun tool.

Wil jij erbij zijn en horen hoe jij als publisher jouw producten succesvol kunt promoten? Hier reserveer je jouw gratis ticket!

Over de sprekers
Marieke Struijk is Customer Succes Manager bij Shopsuite en zorgt er dagelijks voor dat de klanten van Shopsuite blij zijn met hun tooling. Rick Curé is co-founder van Shopsuite en kent als geen ander de waarde van handige tooling bij het opzetten van een affiliate shop.

 

Afbeelding copyright: © Andrey Popov via Fotolia

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Plaats een reactie