Webwinkel Vakdagen 2019 staan voor de deur + Affiliateborrel

Het is bijna weer zo ver! Op 23 en 24 januari 2019 vindt in de Jaarbeurs in Utrecht de Webwinkel Vakdagen plaats. Dit jaar staat er een interessant programma voor je klaar, en zullen deze twee dagen in het teken staan van de hedendaagse uitdagingen binnen e-commerce.

Interessante sprekers die je niet mag missen zijn onder andere van The Walt Disney Company, RUMAG, V&D, OP=OP Voordeelshop en Dekbed-Discounter.nl. Ze vertellen bijvoorbeeld over het slim inzetten van het budget, hoe je een conversiestijging realiseert en waarom je consumenten moet zien als partners in plaats van klanten. Een programma vol inspiratie en hands-on tips zodat je na dit tweedaagse e-commerce event zelf aan de slag kunt met een extra dosis motivatie.

Naast het programma zal de beursvloer ook weer volstaan met toffe organisaties, waar je meer informatie kunt inwinnen om jouw e-commerce organisatie naar een hoger niveau te tillen. Op deze beursvloer is het dan ook mogelijk om te netwerken. Vraag eens binnen jouw netwerk na wie er naar de Webwinkel Vakdagen gaat, en plan afspraken in.

Het evenement is gratis toegankelijk voor bezoekers en dat maakt het extra interessant om veel van jouw relaties hier te ontmoeten. Meld je hier aan voor de Webwinkel Vakdagen: hét tweedaagse e-commerce event van het jaar.

Daisycon Affiliateborrel

Net als ieder jaar sluit affiliate netwerk Daisycon de eerste dag van de Webwinkel Vakdagen af met een Affiliateborrel. Dit keer vindt de borrel plaats bij Bar & Brasserie Uncle Jim, welke op loopafstand is vanaf de Jaarbeus en Station Utrecht Centraal. Zin in een koud biertje, lekker hapje en goede netwerkmogelijkheden aan het einde van de dag? Sluit vanaf 17.00 uur aan bij de Affiliateborrel.

Tip: ben je niet in de gelegenheid om aanwezig te zijn bij de Webwinkel Vakdagen, maar wil je wel graag naar de borrel komen? Dat kan ook! Meld je aan via de onderstaande RSVP mogelijkheid van Daisycon en borrel gezellig mee.

Ik ben erbij tijdens de Daisycon Affiliateborrel

Plaats een reactie