Wehkamp definitief in zee met Performance Horizon

Ook al zag de markt het al redelijk aankomen met de test tussen Performance Horizon en Tradedoubler, en natuurlijk deze blogpost van gastblogger Marije Snijder, affiliate marketeer bij wehkamp, is deze week het nieuws officieel via een persbericht naar buiten gebracht. Wehkamp gaat definitief in zee met Performance Horizon voor het affiliate programma.

Wehkamp maakt gebruik van een server-naar-server integratie met Performance Horizon. Deze integratie zorgt voor een verhoogd niveau van geautomatiseerde, real-time rapportages die ook nog eens accurater zijn.

Online en mobiele shoppers zoeken voortdurend de beste deals en het is erg belangrijk voor het succes van wehkamp dat we de beste affiliate tool hebben om samen te werken met de partners die ons merk vertegenwoordigen. Performance Horizon verzorgt de technologie met retail specifieke configuraties. Met de transparante en gedeelde performance data kunnen we onze affiliate- en partnerrelaties verder optimaliseren en de winstgevendheid per sale beter begrijpen. – Marije Snijder, affiliate marketeer bij wehkamp

Het bepalen van commissies op basis van SKU, productcategorie, CLV (customer lifetime value) of specifieke acties en campagnes waren voor wehkamp belangrijke punten om met Performance Horizon verder te gaan. Evenals het spotten van en acteren op real-time trends.

Met Performance Horizon kan wehkamp sales groei genereren en meer marge, dankzij hun meest winstgevende partners. Dit terwijl ze profiteren van ongeëvenaarde rapportagemogelijkheden en sterke technische ondersteuning. – Sean Sewell, Co Founder Performance Horizon en VP Revenue EMEA

Daarnaast zorgt Performance Horizon voor een snelle uitbetaling aan partners en affiliates, na de keuring van de sales. Namelijk binnen 24 uur.

Wil jij wehkamp promoten via Performance Horizon? Je kan je hier aanmelden.

Plaats een reactie