Winactie Affiliateblogger 1 jaar

Affiliateblogger bestaat 1 jaar!

Wie jarig is trakteert, en dat doe ik dit keer niet alleen maar met een aantal geweldige sponsoren die jou als affiliate marketeer verder willen brengen. Doe jij mee?

Win het ultieme affiliate verrassingspakket ter waarde van €699,-

De volgende adverteerders en sponsoren hebben artikelen in dit ultieme verrassingspakket gestopt. Voor fijne kantoorervaringen, late avonden, inspirerende meetings en nog heel veel meer kennis over online marketing in de breedste zin van het woord.

Wist je dat… bijna alle onderstaande adverteerders een affiliate programma hebben? In deze feestelijke blogpost lees je meer over waar je de affiliate programma’s kunt vinden.

Sneak previews van de inhoud van dit pakket?Volg Affiliateblogger.nl op Instagram en krijg de komende weken sneak previews van de producten die jij kunt winnen met dit pakket!

Deelnemen is niet meer mogelijk

De winnaar is op 22 september om 12 uur bekend gemaakt.
Alannah heeft het pakket gewonnen.

Tel met ons mee af!

[ec id=”1″]

Voorwaarden deelname winactie

– Door deel te nemen aan deze winactie meld je jezelf automatisch aan voor de Affiliateblogger.nl nieuwsbrief, welke je eens per twee weken ontvangt.

– De winactie loopt van 24 augustus tot en met 21 september.

– De winnaar krijgt persoonlijk bericht op 22 september.

– De winnaar gaat ermee akkoord het pakket eventueel persoonlijk in ontvangst te nemen en gaat ermee akkoord dat hier foto’s van gemaakt worden.

– Het pakket heeft een waarde van €699,- en is niet inwisselbaar tegen andere prijzen of geld.

– Affiliateblogger.nl is niet aansprakelijk voor de artikelen in het pakket. Voor vragen over de artikelen, contacteer de sponsor of adverteerder.