Winactie: Affiliateblogger viert feest!

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.0.47″ custom_padding=”0|0px|38.51102828979492px|0px|false|false”][et_pb_row _builder_version=”3.0.48″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.0.47″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_text _builder_version=”3.0.74″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”]

 
Bloggen en kennisdeling over Affiliate Marketing zijn twee dingen die ik graag doe en die ik heb gecombineerd voor Affiliateblogger.nl. Niet alleen ik vind dit leuk, maar jullie ook! Deze week heb ik mijn 1000e unieke bezoeker mogen verwelkomen op Affiliateblogger en dit wil ik graag met jullie vieren. Daarom maak je tot 17 oktober, 19.00 uur kans op gave prijzen!
 
Ik ga namelijk 10 gave goodiebags met leuke affiliate gadgets weggeven. Aan deze goodiebags werken een aantal affiliate netwerken mee, waaronder Zanox, TradeTracker, Tradedoubler, Wuzzon, Bol.com Partnerprogramma, Family Blend en Karabanga. Wat zij precies in de goodiebags hebben gestopt, is nog even een verrassing.
 
In 8 van deze goodiebags zitten alleen gave goodies, maar de andere 2 goodiebags hebben een extra verassing: een ticket voor de Performance Marketing Insights 2016 in Londen. Dus mocht dit evenement nog op je verlanglijstje staan, dan is dit jouw geluksdag.
 
 

Wat moet je doen om kans te maken op een goodiebag?

Ik ga geen lastige vraag stellen waarom je graag een goodiebag wilt winnen. Om kans te maken op een goodiebag, hoef je jezelf alleen aan te melden voor de Affiliateblogger nieuwsbrief. Dit kan hieronder:
 
 

Meld je aan voor de Affiliateblogger nieuwsbrief

* indicates required 
 

Lees hier de actievoorwaarden.

 
 
Wil je graag kans maken op de goodiebag met PMI 2016 Londen ticket? Plaats dan een reactie hieronder dat je graag kans maakt op de goodiebag met ticket. Als je niet in aanmerking wilt komen voor een goodiebag met ticket, maar een ‘gewone’ goodiebag: dan hoef je geen reactie achter te laten.
 
 

Wil je weten hoe mijn agenda eruit ziet op de Performance Marketing Insights 2016 in Londen? Hier heb ik een blog overgeschreven.

 

Doe mee en maak kans!

Ben je al ingeschreven voor de nieuwsbrief? Dan doe je automatisch mee voor een goodiebag. Vergeet niet voor het PMI kaartje hieronder te reageren!
 
 

Afbeelding copyright: © Fox17 via Fotolia

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

1 gedachte over “Winactie: Affiliateblogger viert feest!”

Plaats een reactie