Winactie: Meer klanten met affiliate marketing in 60 minuten boek!

Time flies when you are having fun! Mijn hemel, de tijd gaat zo bizar snel. Ik kan me nog goed herinneren dat ik je vertelde dat ik een boek aan het schrijven was en dat ik daardoor iets minder blogde. Nu is het moment daar dat het boek bijna in de verkoop gaat! Aanstaande donderdag, 30 maart 2017, is de eerste officiële verkoopdatum en alles is nu inmiddels in gang gezet voor de promotie.

Reviewers zijn druk bezig met het lezen en reviewen van het boek. Ook voor Affiliateblogger! Donderdagmiddag kun je verschillende reviews lezen op Affiliateblogger.nl. Daarnaast zijn de persberichten uitgestuurd. Vanaf donderdag weet het hele affiliate landschap in Nederland dat er een nieuw boek op de markt is.

Maar: Affiliateblogger zou Affiliateblogger niet zijn als ik geen boeken weg zou geven. Ik ga maar liefst drie (!) Meer klanten met affiliate marketing in 60 minuten boeken weggeven. Lees snel verder wat je hiervoor moet doen.

Winactie Meer klanten met affiliate marketing in 60 minuten

Om kans te maken op één van de drie boeken, moet je de volgende vragen beantwoorden:
1. Ben je een publisher, adverteerder, accountmanager bij een netwerk of student?
2. Welke vraag hoop jij beantwoordt te krijgen met dit boek? Wat hoop je te leren?

Mail jouw antwoorden voor 1 april 2017 naar redactie@affiliateblogger.nl. Wie weet lees jij binnenkort Meer klanten met affiliate marketing in 60 minuten!

Wil je nu al het boek bestellen? Dat kan hier!

De winnaars zijn inmiddels persoonlijk op de hoogte gebracht.

Plaats een reactie