Klaar voor de start? Af! – Zanox December Rally

De belangrijkste maand van het jaar staat voor de deur: december. De maand vol met feestdagen: Sinterklaas, Kerst en Oud & Nieuw. De maand om je sales extra te boosten. Ter motivatie houdt Zanox een December rally waarbij je kans maakt op fantastische prijzen.

Zanox December Rally

Met de Zanox December Rally wil het Zanox team je motiveren om je performance tijdens de december maand te verhogen. Zij helpen je hierbij om de beste promoties van adverteerders te verzamelen en deze met je te delen. Elke week tijdens de rally kun je een e-mail van Zanox verwachten met daarin de laatste promoties, tips & tricks, leuke insights en nieuws.

Hoe maak ik kans?

Ga voor het spreekwoordelijke goud in de maand december. Verhoog je performance en laat een mooie groei zien. Dan maak jij kans op één van de mooie prijzen, welke beschikbaar zijn gesteld door de deelnemende adverteerders. Alle deelnemende publishers worden ingedeeld in verschillende publisher categorieën. Zo maakt iedereen kans op een mooie prijs.

Wat zijn de spelregels?

Als er een rally plaats vindt, dan horen hier spelregels bij. Allereerst de exacte looptijd. Je kan meedoen vanaf donderdag 1 december 2016 tot en met zaterdag 31 december 2016.

Winnaars worden bepaald op basis van de hoogste procentuele performance groei gedurende de maand december. De winnaars worden in de 1e week van januari bekend gemaakt.

Welke adverteerders doen er mee?
Er doen in totaal 19 adverteerders mee aan de Zanox December Rally. Waaronder Coolblue, C&A en River Island. De hele tijd vind je hieronder.

zanox-deelnemende-winkels

Wat kan ik winnen?

Met deze winactie maak je kans op een giftcard ter waarde van €50, €75 of €100 of shoptegoed ter waarde van €50, €60, €75 of €100 bij De Bijenkorf, Douglas, Hema, Forever 21, Omoda, Sarenza, Costes, The Sting of Zalando.

zanox december rally

Ik wil mij aanmelden, hoe nu verder?

Aanmelden kan hier bij Zanox. Heb je vragen? Neem dan contact op met het team van Zanox via: service.nl@zanox.com.

Plaats een reactie