Zin in een feestje? Ga naar het ABC BALL 2019!

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.0.47″][et_pb_row _builder_version=”3.0.48″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.0.47″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_text _builder_version=”3.0.74″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”]

Aanstaande vrijdag, 25 januari 2019, vind het Affiliate Business Club Ball plaats in het TABACCO Theater in Amsterdam. Het is de tweede editie van het evenement. 

Het nieuwjaarsfeest voor performance marketeers

De Affiliate Business Club organiseert jaarlijks het ABC BALL om performance marketeers samen te brengen onder het genot van de beste muziek, de lekkerste drankjes en de fijnste sfeer. Zo kun je vanaf 22.00 uur genieten van de beste DJ’s, maar ook een gokje wagen in de Casino Lounge. Het feest is naar verwachting om 02.00 uur afgelopen.

Houd rekening met je kledingkeuze. De dresscode voor het ABC BALL 2019 is Black Tie. 

[/et_pb_text][et_pb_video src=”https://affiliateblogger.nl/wp-content/uploads/2019/01/Affiliate-Business-Gala-PROMO-V2.mov” _builder_version=”3.15″][/et_pb_video][et_pb_text _builder_version=”3.0.74″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”]

Waarom het ABC BALL?

Het ABC BALL is niet zomaar een feest. De achterliggende gedachte is het geloof in de kracht van netwerken, work hard play hard en dingen doen die je voor altijd zal onthouden. Met dit als basis kan het niet anders dan dat het een spectaculair feest wordt!

Gratis naar het ABC BALL?

Ik mag vanuit Affiliateblogger.nl een 2x 2 mensen blij maken met een ticket voor dit galafeest. Wil jij erbij zijn? Stuur mij een berichtje!

Tickets bestellen?

Zeker zijn van een ticket? Bestel dan nu jouw ticket voor €50,- via deze link.

Laat je even weten of je erbij bent via het Facebook event?

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

1 gedachte over “Zin in een feestje? Ga naar het ABC BALL 2019!”

Plaats een reactie