AFFILIATEBLOGGER.nl

Affiliateblogger.nl

Affiliateblogger is gestart in 2016 door Jennifer Kok met een missie: affiliate marketing voor iedereen mogelijk maken. Resources als kennis en geld mogen geen issue zijn als je wilt starten met of optimaliseren binnen affiliate marketing. Als team Affiliateblogger maken we dit mogelijk met verschillende diensten, waaronder het populaire blog en platform Affiliateblogger.nl.

Affiliateblogger.nl: het blog en platform

Op Affiliateblogger.nl vind je dagelijks nieuwe blogs, artikelen en whitepapers met betrekking tot affiliate marketing en voor affiliate marketeers. Wil je starten met affiliate marketing? Met de blogs en artikelen als basis zet je zeker een succesvol programma of succesvolle website op. Verder ontwikkelen en optimaliseren? Ook dan helpen de blogs je verder op weg. 

De blogposts schrijven we niet alleen. We hebben een redactioneel team van gastbloggers die hun kennis en expertise delen op Affiliateblogger.nl. Zo ontstaat er een goede variatie aan verschillende inzichten en kennis. 

Affiliateblogger.nl schrijft vanuit een objectief oogpunt en baseert haar artikelen op feiten en op kennis van het Affiliateblogger team en gastbloggers. We delen zo accuraat, duidelijk en relevant mogelijk op ons platform!

Affiliateblogger.nl: spreker & events

Jennifer Kok, oprichter van Affiliateblogger.nl, spreekt op evenementen. Hierbij gaat het over verschillende topics, bijvoorbeeld over het starten met affiliate marketing. Maar ook over specifiekere onderwerpen als productfeeds binnen affiliate marketing en trends & ontwikkelingen. Jennifer is in te huren als spreker op jouw event. Vraag hier een offerte aan. 

Naast evenementen geven wij ook gastcolleges op scholen. Neem voor meer informatie contact op. 

Datafeedwatch Jennifer Kok

Naast het spreken op evenementen, organiseert team Affiliateblogger ook zelf evenementen. Zo worden er twee keer per jaar gratis Masterclasses georganiseerd. De Affiliateblogger Masterclasses kennen ieder een eigen onderwerp, bijvoorbeeld Trends & Tools, SEO & Content en Internationalisering. Bij de Affiliateblogger Masterclasses zijn ongeveer 80 tot 100 specialisten aanwezig. 

Affiliateblogger Sessions is het grootste evenement dat team Affiliateblogger organiseert. Met meer dan 7 sessies, meer dan 30 marktkraampjes en meer dan 500 affiliate en online marketeers is dit hét affiliate marketing event van het jaar. De eerste editie vindt plaats op 12 april 2018 in de Amsterdam ArenA. Meer informatie over Affiliateblogger Sessions vind je hier.

Jennifer Kok Affiliateblogger

Affiliateblogger.nl: trainingen

Om affiliate marketing voor iedereen mogelijk te maken geven we ook trainingen; bij ons op kantoor of in house bij jouw organisatie. De ‘Affiliate Marketeer in 1 dag’ trainingen die wij op ons kantoor organiseren zorgen ervoor dat je snel wegwijs wordt in de wereld van affiliate marketing. Je start hands on tijdens de training met je eerste stappen: verwachtingen, doelstellingen en strategie. Ook doe je heel veel kennis op zodat je na de zes uur durende training verder zelf aan de slag kunt. Van de ‘Affiliate marketeer in 1 dag’ training bestaat een publisher en een adverteerder variant.

Er is ook een in house mogelijkheid, dan geven we een training op maat bij jou op kantoor. Alle vragen die bij jou op kantoor spelen worden dan tijdens de training behandeld en besproken. Voor meer informatie over de in house trainingen, neem contact op. 

Affiliateblogger.nl: advies

Wil je zelf aan de slag met affiliate optimalisaties? Maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Door een adviesrapport aan te vragen of een adviestraject met ons te doen kom je verder. Met het adviesrapport kijken we mee naar jouw affiliate activiteiten en krijg je van ons een rapportage met alle optimalisatiemogelijkheden die wij hebben gespot. Ook vertellen we je hoe je dit het beste kunt optimaliseren en waar je prioriteit aan zou moeten geven. 

Tijdens het adviestraject zit je minimaal vier uur met ons om tafel en vertellen we je ter plekke waar jouw optimalisatiemogelijkheden liggen, welke focus je zou moeten hebben en beantwoorden we al jouw vragen. Samen komen we verder met jouw affiliate activiteiten!


Heb je zin in een kop koffie?

Dan kijken we samen hoe we jouw affiliate activiteiten kunnen starten of naar een hoger niveau kunnen tillen. Maak een afspraak door contact met ons op te nemen via info@affiliateblogger.nl en dan hebben we snel dat kopje koffie.