“Het succes van affiliate marketing komt pas tot uiting als je het menselijke combineert met technologie en data”

Affiliate marketing is mijn passie

Hi, ik ben Jennifer en ik ben Affiliate Marketing Strateeg. Met 8 jaar ervaring in de affiliate industrie, weet ik wat affiliate marketing programma’s nodig hebben om succesvol te zijn. Ik help mijn klanten om hun affiliate programma’s op het juiste spoor te zetten en het resultaat te maximaliseren. Ongeacht wat deze KPI’s omvatten. 

Ik heb in de afgelopen jaren voor meer dan 40 klanten gewerkt, verspreid over meer dan 25 landen. Mijn ervaring is e-commerce gefocust en op de US, UK en EU markt, waardoor ik hierin weet hoe jij de beste partnerships opzet en de beste extra exposures voor jouw organisatie op tafel krijgt. 

Foto credits: © Evelien Hogers

Hier kan ik jou mee helpen

Als Affiliate Marketing Strateeg denk ik en bouw ik op strategisch niveau met je mee. Ik help jou naar een volwassen affiliate programma dat succesvol en winstgevend is. Mét controle in het programma en mét KPI’s die daadwerkelijk toegevoegde waarde leveren. Op verschillende vlakken werk ik met jou samen:

  • Ik bouw jouw affiliate marketing strategie óf ik help jou om jouw affiliate marketing strategie vorm te geven – ofwel We strategize together
  • Ik geef jou concreet en praktisch advies over jouw affiliate programma. Hiervoor formuleren we samen jouw uitdaging en ga ik daarmee aan de slag hoe je deze het beste kunt tackelen. Kennisdelend, adviserend en concreet wat jouw next steps nu zijn. – ofwel I’ll guide you through it!
  • Ik ben jouw affiliate coach under speed dial. Vanuit deze rol als jouw affiliate coach help ik jou als affiliate marketeer naar een volgend niveau. Je kan met me sparren, ik deel mijn werkwijzen en ik help jou op weg in de wondere wereld van affiliate marketing. Ideaal voor junior’s die hun eerste stappen zetten en medior’s of senior’s die een sparringspartner missen. – Level up affiliate marketing it is!
  • Ik werk met jou mee aan jouw affiliate programma, maar ik help je daarnaast ook met een groter strategisch project zoals een migratie of het inrichten van jouw strategie. Ik neem geen management only klussen aan. Strategie + hands-on it is? Let’s create magic together.

Op dit moment mag ik voor deze toffe merken en organisaties werken om hen te helpen aan next level affiliate marketing:

p1 travel
Vrijbuiter
Groepen.be
Cloud86
No bears

Inhuren als freelancer

Als Freelance Affiliate Marketing Strateeg werk ik met je mee aan toffe strategische projecten. Ik werk hierin graag met je samen, hoewel het ook mogelijk is om de strategie volledig door mij vorm te laten geven en uit te voeren. Meer informatie over dit soort trajecten vind je op de strategie pagina. Naast deze trajecten werk ik ook op de freelance urenbasis constructie met webshops en dienstverleners samen, altijd met het doel om naar next level affiliate marketing te bewegen. Ongeacht of dit in kennis is, in meters maken of een specifiek strategisch traject.

Zo werk ik met de ene klant samen om meer kwalitatieve samenwerkingen te realiseren, waar ik bij de ander betrokken ben als strategisch sparringspartner en waar nodig bij spring. Goed om te weten is dat ik voor een dergelijke samenwerking een minimaal aantal uur van 8 uur per week reken. Uit ervaring weet ik namelijk dat je onder de 8 uur te weinig tractie kan pakken om relatief snel jouw affiliate marketing te laten accelereren op next level niveau.

Vind je het tof om samen te werken op freelance basis? Stuur me een berichtje per mail of op LinkedIN. Dan kijk ik graag met je mee naar de mogelijkheden!